Πανικόβλητη η χούντα Μητσοτάκη από την αντίδραση χιλιάδων γονέων στην φίμωση των παιδιών τους με μάσκες.

ΣΤΑΛΙΝ ΖΕΙΣ, ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΟΔΗΓΕΙΣ! ΑΓΡΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
Πανικόβλητη η χούντα Μητσοτάκη, από την αντίδραση δεκάδων χιλιάδων γονέων στην φίμωση των παιδιών τους με μάσκες στα σχολεία, αντιδρά με τον αναμενόμενο τρόπο: με σκληρή λογοκρισία, διώξεις και κρατική τρομοκρατία!

Έτσι, η χούντα Κούλη-Θεοδωρικάκου –του πρώην αρχικνίτη και νυν «εθνικόφρονος» υπουργού- υποχρέωσε την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να μετατραπεί σε NKVD (η μυστική υπηρεσία του Στάλιν!) και να ξεκινήσει «έρευνα» κατά οποιασδήποτε αντίθετης άποψης για την επιβολή των μασκών στα σχολεία!

Σύμφωνα, λοιπόν, με σημερινή ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, οι «έρευνες» έχουν ολοκληρωθεί κι έχουν σταλεί στον εισαγγελέα για «ποινική διερεύνηση», ως εξής:

«Δέκα περιπτώσεις που αφορούν αναφορές ομάδων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τη μη χρήση μάσκας στα σχολεία και μια περίπτωση με βίντεο για το ίδιο θέμα και
δέκα περιπτώσεις που αφορούν αναφορές σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ιστολόγια που παροτρύνουν τους πολίτες να μην τηρούν τα μέτρα αποφυγής διασποράς της πανδημίας».

Και ολοκληρώνεται η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ με τα εξής απίθανα:

«Από την πλευρά του ο εισαγγελέας μελετά τις επόμενες κινήσεις του προκειμένου να δει ποια ποινικά αδικήματα στοιχειοθετούνται». Δηλαδή, η χούντα διατάσσει έρευνα χωρίς να γνωρίζει αν στοιχειοθετούνται συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα και ποια είναι αυτά!!!

Η κλασσική περίπτωση λογοκρισίας!

πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts