Τον βρώμικο ρόλο που σας δώσανε τον ξέρουμε χρόνια τώρα (δείτε τον βρώμικο ρόλο τους εδώ).
Δεν χρειάζεται να απολογούμαστε τέτοια ιερή μέρα για μας τους χριστιανούς  στα ορφανά του Σόρος και του Μιστερ Facebook.
Επειδή έχουμε ζήσει και 10 χρόνια στο εξωτερικό μπορούμε να καταλάβουμε περισσότερα Αγγλικά στα βίντεο από σας τους αριστερούς καταληψίες.
Βγάζουν ψευδείς ειδήσεις  ότι δεν τους συμφέρει φιμώνοντας κάθε πατριωτική σελίδα.
Η διασταύρωση σας είναι απλά γελοία και ποτέ δεν σας ζητήσαμε την γνώμη. Δείτε την εδώ.

Δεν αναφέραμε ποτέ κάτι για τον Έβρο,ορίστε και το βίντεο με τον τίτλο.


Φυσικά και δεν είναι ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ που απειλεί τους Έλληνες στα συνορά.

Αυτήν την φορά βάλανε στο στόχαστρο τις σελίδες  stoxos.gr, alarm.rodos-island.gr, pronews.gr, triklopodia.gr, thesecretrealtruth.blogspot.com, centralnews.gr, molwnlave.com.

Το βίντεο ΚΑΤΆ ΤΗ ΓΝΏΜΗ ΤΩΝ  βρώμικων και ύπουλων hoax έχει ληφθεί στα σύνορα Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας, στο ύψος της Ειδομένης (δείτε το σημείο στο χάρτη, και βίντεο από αέρος με τα ίδια περιστατικά). Σύμφωνα με όσα ο ίδιος αναφέρει, το συγκεκριμένο πρόσωπο που αφορά τον ισχυρισμό είναι μετανάστης από το Μαρόκο, και δηλώνει μπροστά στην κάμερα τα εξής:

“Why just the Moroccans have to stay here?” Why this, why this? I dead, no problem, I want to dead, I want to dead, I don’t have family, I don’t have house, I have problems in my life, I want to just dead.”

ανώνυμος μαροκινός μετανάστης στην κάμερα του AP, πηγή: YouTube.
Όπως προκύπτει από την απομαγνητοφώνηση των λεγομένων του (στο διάστημα 0:44-1:00 του βίντεο του AP), ο άνθρωπος αυτός δηλώνει απεγνωσμένα ότι θέλει να πεθάνει (ο ίδιος). Η μετάφραση στα ελληνικά είναι η εξής:

Γιατί μόνο οι Μαροκινοί πρέπει να μείνουν εδώ; Γιατί [συμβαίνει] αυτό; Γιατί; Εγώ [θέλω] να πεθάνω, κανένα πρόβλημα, θέλω να πεθάνω! Δεν έχω οικογένεια, δεν έχω σπίτι, έχω προβλήματα στη ζωή μου, θέλω απλά να πεθάνω.

Έλα που δέν είναι έτσι
Το βίντεο είναι από το Assosiated Press (διεθνή πρακτορείο ειδήσεων) και όχι ΣΚΕΤΟ AP αγράμματοι των hoax.

ΔΕΊΤΕ ΤΟΝ ΤΊΤΛΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  τι λέει ο Αλγερινός και δείτε τις στολές των αστυνομικών αν σας λένε κάτι ?.Δεν ξέρω αν αγόρασαν τα Σκόπια τελευταία στολές αστυνομικών που γράφουν ελληνική αστυνομία?. 






και επίσης κάτι τελευταίο ο Αλγερινός για όποιον ξέρει καλά αγγλικά θα καταλάβει τι λέει και ποιες είναι οι προθέσεις του I WANT YOU DEAD που σημαίνει σας θέλω νεκρούς και μας κάνει την χαρακτηριστική κίνηση.

Σύμφωνα με τους γελοίους των hoax ο φουκαριάρης ο μετανάστης λέει ότι I want to dead ΟΤΙ ΘΈΛΩ  ΝΑ ΠΕΘΆΝΩ για να τον λυπηθούμε ενώ αυτό που λέει είναι i want you all dead δηλαδή σας θέλω όλους νεκρούς.

Μάλλον εκεί στα hoax θα πηγαίνατε στην ίδια τάξη με τον Τσίπρα εξού και τα Αγγλικά σας.

Λοιπόν εκεί στα ELLINIKA HOAX  τα 300.000 που πήρατε πέρυσι για αυτόν τον βρώμικο ρόλο τα ξοδέψατε η μένετε σπίτι και δεν μπορείτε να τα ξοδέψετε.

Ούτε σας φοβόμαστε και ούτε θα μας φιμώσετε απλά θα είστε σε πόλεμο με αυτές τις πατριωτικές σελίδες και θα τις βρείτε απέναντι σας στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης


 
Top