Η εταιρεία σημειώνει πως συνεχίζει μελετώντας και υλοποιώντας νέες επενδύσεις, με στόχο η Ελλάδα να είναι παραγωγικά αυτάρκης σε ιατρικό εξοπλισμό.
Με ικανοποιητικό ρυθμό εξελίσσεται η γραμμή παραγωγής μασκών στην Ξάνθη από την Πλαστικά Θράκης Εταιρεία Συμμετοχών ΑΕΕ, όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. 

Όπως ανέφερε η υπεύθυνη Επικοινωνίας, Μαριάννα Μίληση, στη Voria.gr, αυτή τη στιγμή παράγονται 60.000 μάσκες την ημέρα ενώ μέχρι την Παρασκευή εκτιμάται ότι η παραγωγή θα φτάσει τις 100.000 και θα συνεχίσει με αυξητικό

«Έχουν περάσει μόλις ελάχιστες ημέρες από τη στιγμή που παραλάβαμε τη γραμμή παραγωγής μασκών από την Κίνα και είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι όλα προχωράνε βάσει σχεδίου» αναφέρεται στην ανακοίνωση. .


Η εταιρεία σημειώνει πως συνεχίζει μελετώντας και υλοποιώντας νέες επενδύσεις, με στόχο η Ελλάδα να είναι παραγωγικά αυτάρκης σε ιατρικό εξοπλισμό προστατευτικού χαρακτήρα. 

«Και έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πετύχουμε μιας και: 

- Το πολυπροπυλένιο, το οποίο αποτελεί τη βασική πρώτη ύλη για τα προϊόντα αυτά καθώς και για όλα τα προϊόντα του Ομίλου -από τις συσκευασίες τροφίμων μέχρι τα αγροτικά υφάσματα, τα υφάσματα οδοποιίας και τα ποτήρια μιας χρήσης-, παράγεται στη Θεσσαλονίκη. 

- Τα τεχνικά μη-υφαντά υφάσματα που απαιτούνται για την κατασκευή των μασκών και του υπόλοιπου προστατευτικού ιατρικού εξοπλισμού, παράγονται για περισσότερα από 20 χρόνια στα εργοστάσια του Ομίλου στην Ξάνθη και τη Σκωτία.

- Πολλές αξιόπιστες ελληνικές εταιρείες ξεκινούν και αυτές τη διαδικασία παραγωγής μασκών», τονίζει η Πλαστικά Θράκης Εταιρεία Συμμετοχών ΑΕΕ.
 
Top