Μετά την εκλογή του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Λιντς, ο περιβαλλοντολόγος Μοθίν Άλι φώναξε «Allahu akbar» καθώς οι υποστηρικτές του κυμάτιζαν παλαιστινιακές σημαίες. Σύμφωνα με τον Αλί, το αποτέλεσμα ήταν "μια νίκη για τον λαό της Γάζας".

Στη νικητήρια ομιλία του μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, είπε ότι ο κόσμος έχει «κουραστεί» να «απογοητεύεται» από ένα συμβούλιο υπό την ηγεσία των Εργατικών, καταλήγοντας λέγοντας: «Δεν θα φιμωθούμε. Θα υψώσουμε τη φωνή της Γάζας. Θα υψώσουμε τη φωνή της Παλαιστίνης. Αλλάχ Ακμπάρ!»

Ο Μοθίν Άλι ήταν ένας από τους δεκάδες υποψηφίους σε όλη τη χώρα που προσήλθαν στις κάλπες για τον πόλεμο μεταξύ του Ισραήλ και της τρομοκρατικής ομάδας Χαμάς, νικώντας τον αντίπαλό του Εργατικό Κόμμα.

Η.Β. - Οι Gipton and Harehills στο Λιντς, κέρδισαν το … εμ….Πράσινο Κόμμα. Εδώ ο νικητής υποψήφιος ξεκαθαρίζει ποια είναι η ατζέντα του και σίγουρα δεν ακούγεται ότι είναι το περιβάλλον "Allahu Akbar" Τα μέσα ενημέρωσης αμέλησαν να σας δείξουν αυτό το αποτέλεσμα του συμβουλίου.

3,7 Χιλ
Απάντηση

Αυτό εκλέγεσαι και σε τοπικό επίπεδο. Ο Mothin Ali κέρδισε στο Gipton και το Harehills για το Green Party στο Λιντς. Σωστά, ένας ισλαμιστής περιβαλλοντολόγος υπέρ της Χαμάς Allahu Akbar. Δεν μπορούσες να το φτιάξεις. Κερδίζουν ΠΑΝΤΟΥ και για ΚΑΘΕ κόμμα.

5,8Κ
Απάντηση

Εκτός από το γεγονός ότι τα εκλογικά αποτελέσματα ήταν μια μεγάλη νίκη για τους ισλαμιστές που συμμάχησαν με την άκρα αριστερά, δείχνει επίσης ότι οι μουσουλμάνοι ψηφίζουν για εντελώς διαφορετικά ζητήματα από τον υπόλοιπο πληθυσμό. Σε ολόκληρη τη χώρα, η υποστήριξη των Εργατικών έπεσε κατακόρυφα σε περιοχές με υψηλό μουσουλμανικό πληθυσμό, σύμφωνα με ανάλυση της The Telegraph .

Ο δήμαρχος του Λονδίνου είναι μουσουλμάνος. Ο δήμαρχος του Μπέρμιγχαμ είναι μουσουλμάνος. Ο δήμαρχος του Λιντς είναι μουσουλμάνος. Δήμαρχος Μπλάκμπερν - Μουσουλμάνος. Ο δήμαρχος του Σέφιλντ είναι μουσουλμάνος. Ο δήμαρχος της Οξφόρδης είναι μουσουλμάνος. Ο δήμαρχος του Λούτον είναι μουσουλμάνος. Ο δήμαρχος του Όλνταμ είναι μουσουλμάνος. Ο δήμαρχος…

63,0 χιλ
Απάντηση

Οι ισλαμιστές κέρδισαν τις εκλογές στο Μπράντφορντ του Ηνωμένου Βασιλείου, απλώς και μόνο επειδή είναι η πλειοψηφία. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης. Σκοτεινοί καιροί για το Ηνωμένο Βασίλειο.

71,6 Χιλ
Απάντηση

Λονδίνο

Οι εκλογές είδαν επίσης τον αμφιλεγόμενο δήμαρχο του Λονδίνου Sadiq Khan να εξασφαλίσει μια τρίτη θητεία. Ο δήμαρχος των Εργατικών αναμενόταν εδώ και καιρό να κερδίσει τις περισσότερες ψήφους στην πολυπολιτισμική βρετανική πρωτεύουσα, όπου οι γηγενείς λευκοί Βρετανοί αποτελούν μειοψηφία.

Ο δήμαρχος του Λονδίνου Sadiq Khan: "Χρειαζόμαστε περισσότερους μετανάστες στο Λονδίνο! Το Ισλάμ γιορτάζει τη διαφορετικότητα. Η διαφορετικότητα είναι η δύναμή μας!" Τι νομίζετε;

3,5Κ
Απάντηση

Ο Sadiq Khan μόλις κέρδισε άλλα 4 χρόνια ως Δήμαρχος του Λονδίνου, παρόλο που το κόστος και η εγκληματικότητα έχουν εκτοξευθεί στα ύψη. Ο Χαν κέρδισε κάνοντας το Λονδίνο πόλη καταφύγιο και εισάγοντας αμέτρητους μουσουλμάνους. Μόνο το 40% των Λονδρέζων μπήκε στον κόπο να ψηφίσει. Χάθηκε το Λονδίνο.

13,5 Χιλ
Απάντηση

Ο Sadiq Khan συναντήθηκε με μια τεράστια χορωδία από αποδοκιμασίες καθώς κέρδισε τις Δημαρχιακές εκλογές του Λονδίνου, εξασφαλίζοντας μια τρίτη θητεία στην εξουσία. Ένας άντρας περνάει απέναντι από τη σκηνή φωνάζοντας «Ο Khan Killed London».

2,6Κ
Απάντηση