Αποτελεί ντροπή τα φιλελεύθερα κόμματα στην Ευρώπη να είναι θιασώτες του πολέμου - Τα πατριωτικά κόμματα δεν είναι με την Ρωσία αλλά με την ειρήνη... εκεί κερδίζουν... ξεκάθαρα.

Η εκλογική έκρηξη της πατριωτικής δεξιάς – για άλλους εθνικιστές ή ακροδεξιοί – αποτελεί όαση στον σαπισμένο φιλελευθερισμό και στην δοκιμασμένη αριστερά που κυβέρνησε και απέτυχε.
Στις ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου 2024.. θα καταγραφεί για πρώτη φορά τόσο μεγάλη έκρηξη της πατριωτικής δεξιάς σε όλη την Ευρώπη.
Στην Γαλλία η Le Pen σαρώνει με 33%, στην Ιταλία σαρώνει παρ΄ ότι κυβερνάει, το Vox στην Ισπανία και το Checa στην Πορτογαλία, στην Γερμανία το AfD βρίσκεται στο 18,5% θα είναι δεύτερο κόμμα.
Στην Ελλάδα τα πατριωτικά κόμματα αθροιστικά φθάνουν το 21% με 22%, ωστόσο η διαίρεση και ο κατακερματισμός δεν αφήνει να φανεί το μέγεθος της φθοράς της ΝΔ προς τα δεξιά…
Η ΝΔ δεν είναι πλέον δεξιό κόμμα αφού οι δεξιοί βρίσκονται εκτός ΝΔ.
Ο Βελόπουλος με 9% θα είναι 4ο κόμμα αλλά αποτελεί μέρος της πατριωτικής πολυκατοικίας…

Γιατί υπάρχει στροφή προς την πατριωτική δεξιά ή ακροδεξιά;

Οι λόγοι της γενικευμένης στροφής προς τα πατριωτικά κόμματα είναι πολλοί

1)Οι πολίτες θέλουν ευημερία και ειρήνη και τα κόμματα που κυβερνούν στηρίζουν τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Οι πολεμοκάπηλοι θα ηττηθούν, τα εθνικά κόμματα ή ακροδεξιά έχουν ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ της ειρήνης και των διαπραγματεύσεων στο Ουκρανικό.

2)Τα κόμματα του πολέμου που κυβερνούν δεν πέτυχαν τους οικονομικούς στόχους.
Έφεραν πληθωρισμό, έφεραν ακρίβεια, απέτυχαν να προκαλέσουν ένα θετικό σοκ στις κοινωνίες, έφεραν περισσότερη ακρίβεια και δυστυχία.
Στις ευρωεκλογές τα κόμματα του πολέμου θα ηττηθούν.

3)Τα ευρωπαϊκά κόμματα του πολέμου που κυβερνούν αντί να διαφοροποιηθούν και να μην πέσουν στην παγίδα των Αμερικανών, έχει υποχείρια, έγιναν μαριονέτες.
Πλέον τα ευρωπαϊκά κράτη έχουν γίνει δουλικά της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής…
Η Ευρώπη έκοψε τους δεσμούς με την Ρωσία, και εκεί που πλήρωνε φθηνά το φυσικό αέριο, αγοράζει το πανάκριβο υγροποιημένο φυσικό αέριο LNG από τους αμερικανούς.
Αντί να υπερασπιστούν τα εθνικά συμφέροντα παίζουν το παιχνίδι των αμερικανών, στηρίζοντας το πιο διεφθαρμένο καθεστώς στο κόσμο, την σαπισμένη διοίκηση Zelensky στην Ουκρανία.
Όχι δεν έχει να κάνει με την δημοκρατία και τα νόμιμα σύνορα, έχει να κάνει με παιχνίδια εξουσίας…
Η Δύση δεν μπορεί να αποδεχθεί την ήττα της από τους Ρώσους και κλιμακώνει τα τύμπανα του πολέμου μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας…
Ποιος πολίτης στην Ευρώπη θέλει να πάει σε πόλεμο;
Η Ρωσία δηλώνει ότι τα σενάρια πολέμου είναι ανοησίες, τα κατασκευάζουν τα κόμματα του πολέμου για λόγους εσωτερικής πολιτικής κατανάλωσης, απέτυχαν σε άλλους τομείς και κατασκευάζουν εχθρούς…

4)Πολλά κόμματα που κυβερνούν στην Ευρώπη είναι διεφθαρμένα, δεν προσέφεραν υπηρεσίες στην κοινωνία, δεν έφεραν καλύτερες ημέρες στους πολίτες…
Έχουν φέρει αβεβαιότητα, ανησυχία και πλέον φθάσαμε να μιλάμε μέχρι και για πυρηνικό πόλεμο…
Είναι η απόλυτη απόδειξη της αποτυχίας των κομμάτων του πολέμου…

5)Η οικονομία, το μεταναστευτικό και ο πόλεμος στην Ουκρανία απασχολεί περισσότερο τις κοινωνίες της Ευρώπης από ότι πιστεύουν τα κόμματα του πολέμου που κατά κανόνα είναι φιλελεύθερα... ή σοσιαλοδημοκράτες.
Αποτελεί ντροπή τα φιλελεύθερα κόμματα στην Ευρώπη να είναι θιασώτες του πολέμου. 
Τα πατριωτικά κόμματα δεν είναι με την Ρωσία αλλά με την ειρήνη... εκεί κερδίζουν... ξεκάθαρα.
GPdPHYobEAAPHec.jpg

GPdGkT9W8AEXYyp.png

GPbF6Ima8AAd7E7.png

GPauKhgXQAAwcPI.jpg

GPZ0qw_bwAAvVHl.jpg

 
Top