Μυστήριο με βίντεο που κατέγραψε παράξενα πλάσματα

Viral έχει γίνει ένα βίντεο από μια υποτιθέμενη συνάντηση με εξωγήινους έξω από σπίτι στο Λας Βέγκας από το 2023, το οποίο -όπως υποστηρίζουν ειδικοί- δεν φαίνεται να είναι ψεύτικο.

 «Μόλις το δεις, δεν μπορείς να το αρνηθείς», είπε ο εξεταστής αποδεικτικών στοιχείων, Scott Roder, στο κανάλι News Nation.

«Δεν έχει γίνει επεξεργασία. Αυτό είναι ένα πρωτότυπο βίντεο. Προσπαθήσαμε να το εξετάσουμε για να δούμε αν υπήρχε κάτι που προστέθηκε στο βίντεο. Όλα τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ήταν αυθεντικό», είπε.

Το εν λόγω κλιπ τραβήχτηκε τη νύχτα μεταξύ 30ής Απριλίου και 1ης Μαΐου πέρυσι, από τον έφηβο Angel Kenmore, ο οποίος προηγουμένως είχε αναγνωριστεί ως Angel Gomez από ορισμένα μέσα ενημέρωσης.

Ο Kenmore κάλεσε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης γύρω στις 23:50, την ίδια στιγμή που ένας αστυνομικός του Λας Βέγκας ανέφερε ένα φευγαλέο αντικείμενο στον ουρανό.

Η American Meteor Society είπε ότι η λάμψη φάνηκε μέχρι την Καλιφόρνια και τη Γιούτα.

Όταν ο Kenmore και η οικογένειά του πήγαν να δουν το βίντεο που είχαν τραβήξει, παρατήρησαν μια ανεξήγητη κίνηση πάνω από έναν φράχτη στα δεξιά της οθόνης. Η κίνηση έκανε την οικογένεια να τραπεί σε φυγή τρομοκρατημένη.


 
Top