Παραλήρημα Ερντογάν κατά Ελλήνων και Γάλλων - "Το βέλος έχει φύγει από το τόξο και σίγουρα θα βρει το στόχο του", είπε.
Ρεσιτά προκλητικών δηλώσεων συνεχίζει να δίνει ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος αναφέρθηκε ξανά στην Ελλάδα και τους Έλληνες.

Συγκεκριμένα, ανήμερα της Γιορτής της Νίκης, εθνικής γιορτής των Τούρκων, είπε πως "Το βέλος έχει φύγει από το τόξο και σίγουρα θα βρει το στόχο του", ενώ δεν δίστασε να καταφερθεί εναντίον Ελλάδας και Γαλλίας.

Ο Ερντογάν κατά την ομιλία του αναρωτήθηκε: "Αποδέχεται ο ελληνικός λαός ό,τι θα του συμβεί εξαιτίας των φιλόδοξων και ανίκανων ηγετών του; Γνωρίζει ο γαλλικός λαός ότι θα πληρώσει το τίμημα λόγω των φιλόδοξων και ανίκανων ηγετών του;".

"Ως έθνος που αγωνίζεται καθημερινά εδώ και χιλιάδες χρόνια, γνωρίζουμε όλα αυτά τα γεγονότα. Γνωρίζουμε πολύ καλά το τίμημα που πληρώνουμε σε αυτή τη χώρα, με το αίμα των μαρτύρων. Σήμερα, είμαστε αποφασισμένοι να πληρώσουμε οποιοδήποτε τίμημα. Ό,τι κι αν κάνουμε, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Πιστεύω ακράδαντα ότι δεν υπάρχει εμπόδιο στα βήματα της Τουρκίας με τη βοήθεια του Αλλάχ. Η Τουρκία δεν υπήρξε ποτέ επιθετικό κράτος σε όλη την ιστορία της, είναι ένα από τις σπάνιες περιπτώσεις μη αποικιακού κράτους", συνέχισε το παραλήρημά του.

πηγη 
 
Top