Να κλείσει το Τελωνείο των Κήπων στον Έβρο για τα τουρκικά φορτηγά ζήτησε με δηλώσεις του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από την Μυτιλήνη την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020 ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», πρώην Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς.

Μόνο έτσι θα αναγκαστεί ο Ερντογάν να ανακρούσει πρύμνα και να σταματήσει την υβριδική επίθεση κατά της Ελλάδας την οποία ενορχηστρώνει στέλνοντας χιλιάδες παράνομους μετανάστες στον Έβρο οι οποίοι επιχειρούν με την βία να περάσουν τα σύνορα παραβιάζοντας έτσι την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας μας

Ακολουθώντας την συνηθισμένη του λογική να στέλνει μισθοφόρους στη Συρία και τη Λιβύη προκειμένου να ενεργούν αντ’ αυτού, στην περίπτωση της Ελλάδας επέλεξε ο Ερντογάν να στείλει χιλιάδες παράνομους μετανάστες για να αποσταθεροποιήσει το Ελληνικό κράτος
Και ο Νότης Μαριάς κατέληξε «Η κυβέρνηση θα πρέπει να κόψει αμέσως τον βήχα στον Ερντογάν και να κλείσει τα σύνορα στον Έβρο απαγορεύοντας τις σιδηροδρομικές και οδικές μεταφορές προσώπων και εμπορευμάτων. Να κλείσει το Τελωνείο των Κήπων στον Έβρο για τα τουρκικά φορτηγά και να γονατίσει έτσι οικονομικά την Τουρκία μια και μεγάλο μέρος των εξαγωγών τουρκικών προϊόντων προς την ΕΕ μεταφέρονται χερσαία με πλήθος τουρκικά φορτηγά μέσω Ελλάδας και Βουλγαρίας.

Ειδικότερα το 31% της αξίας των τουρκικών εξαγωγών προς την ΕΕ ύψους 24 δις ευρώ γίνεται με τουρκικές νταλίκες μέσω Ελλάδας και Βουλγαρίας. Να δούμε λοιπόν αν ο Ερντογάν θα συνεχίσει την υβριδική του επίθεση κατά της Ελλάδας όταν σχηματιστούν ουρές χιλιομέτρων από τουρκικά φορτηγά στο Τελωνείο των Κήπων, στον Έβρο.


πηγη
 
Top