ΡΟΔΟ-Επίθεση δέχθηκαν απόψε λίγο μετά της 17:00 4 συμπολίτες μας ενώ έκαναν περπάτημα και με όλα τα απαραίτητα έγγραφα (SMS - ΧΑΡΤΙ) που εκεί μας κατάντησαν.
Ξαφνικά χωρίς λόγο και αιτία βγήκαν περίπου 30 λαθρο μετανάστες από τα σφαγεία και τους χτύπησαν με μπουνιές και ξύλα! Respect στον λιμενικό που επενέβη άμεσα και δεν θρηνήσαμε θύμα απόψε!


Δεν μπορούν να μας δέρνουν οι μετανάστες χωρίς λόγο στον ίδιο μας τον τόπο....να τους δίνουμε επιδόματα και να φέρονται βίαια έναντια σε Ροδιους συμπολίτες μας απαιτούμε την παρέμβαση εισαγγελέα εδώ και τώρα....


4 Comments:

Procroustis είπε... 28 Μαρτίου 2020 στις 12:32 π.μ.

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΊ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΣ ΠΑΛΟΥΚΟΜΕΝΟΣ.!! ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ ΑΠΌ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ (ΦΟΒΙΣΜΈΝΑ ΑΝΘΡΩΠΆΚΙΑ) ΔΡΆΣΗ . ΕΞΑΡΤΏΝΤΑΙ ΑΠΌ ΑΦΕΝΤΙΚΆ..... ΤΟΥΣ ΕΚΆΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.!! ΌΤΙ ΚΆΝΕΙ Η ΝΤΌΠΙΑ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΣΎΣΣΩΜΗ !!!

Γιάννης είπε... 28 Μαρτίου 2020 στις 1:01 π.μ.

Συμφωνώ μαζί σου συνελληνα και επαυξάνω

Γιάννης είπε... 28 Μαρτίου 2020 στις 1:01 π.μ.

Συμφωνώ μαζί σου συνελληνα και επαυξάνω

xxmale είπε... 30 Μαρτίου 2020 στις 3:16 π.μ.

πρεπει οι Ελληνες να εχουν οπλα πανω τους οτιδηποτε ειναι αυτο πιστολη μαχαιρι σιδερογροθια ή λοστο σιδερενιο η ξυλινο και οταν τους πλησιαζουν λαθρο τους βαρας σκωτωσε οσους μπορεις απο αυτους για να φοβουνται αφου δεν κανει κατι η αστυνομια ετσι πρεπει να κανουμε τελος!!

 
Top