O Τούρκος Alper Sunaçoğlu αθλητής της κολύμβησης σύμφωνα με το odatv.com υποστηρίζει ότι κολύμπησε από τις Τουρκικές ακτές και ανέβηκε σε ελληνικό «κατεχόμενο» νησί του Αιγαίου και συγκεκριμένα στο Φαρμακονήσι όπου και ύψωσε την Τουρκική σημαία χτες Πέμπτη 30 Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρουν τα Τουρκικά ΜΜΕ ο πρωταθλητής  κολύμβησης Alper Sunaçoğlu, θέλοντας να δείξει και μάλιστα την επέτειο της κρίσης των Ιμίων ότι η Ελλάδα κατέχει παράνομα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αποφάσισε και κολυμπήσει μέχρι το Φαρμακονήσι και αφού ανέβηκε ύψωσε την Τουρκική σημαία και φωτογραφήθηκε για να φιγουράρει στην Τουρκία.

Ο Τούρκος κολυμβητής μάλιστα δήλωσε ότι δεν αναγνωρίζει την παράνομη κατοχή των νησιών του ανατολικού Αιγαίου από την Ελλάδα και καλεί την τουρκική κυβέρνηση να τα…απελευθερώσει!

Δήλωσε επίσης 

Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στο νησί και αν θέλουν μπορούν να χτυπήσουν ακόμη και την Άγκυρα με πυραύλους.

Δημιούργησαν βάση ραντάρ το αεροδρόμιο. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τη συνθήκη ειρήνης της Λωζάνης για τα νησιά ενώ εγκατέστησαν πυραύλους φτάνοντας στο ανώτατο όριο απειλώντας την Εθνική μας Ασφάλεια.



Η εθνική μας κυριαρχία και η ασφάλεια απειλούνται. 



ΥΓ-Το ότι μπορεί να φτάσει είναι γεγονός δεν είναι κάτι δύσκολο,είναι  κάπου η διπλή απόσταση Ρίο-Αντίρριο απόσταση πήγαινε έλα δηλαδή.


Αν δεν είναι προβοκάτσια των Τούρκων είναι σοβαρό να μπαινοβγαίνει ο κάθε Τούρκος και να φωτογραφίζεται.


 
Top