Ένα απαράδεκτο περιστατικό
συνέβη χθες το βράδυ στην Πάτρα σε γνωστό στέκι της πόλης όπου φοιτητές αναγκάστηκαν να πληρώσουν το νερό 15 ευρώ και όχι μόνο.

Χωρίς να υπάρχει καμία ειδοποίηση για τη χρέωση στην είσοδο ή έστω να ενημερωθούν τα παιδιά από την υπάλληλο υποδοχής όταν έφτασε η ώρα να πληρώσουν το λογαριασμό τα παιδιά τα έχασαν.

Μία παρέα 10 φοιτητών πήγαν στο γνωστό στέκι για να διασκεδάσουν και μάλιστα ένα από τα παιδιά είχε ξαναπάει και ήταν αυτός που πρότεινε το μαγαζί. Αργότερα δύο ακόμα κοπελιές προστέθηκαν στην παρέα τους οι οποίες μπήκαν και βγήκαν από το μαγαζί μέχρι να εντοπίσουν την παρέα τους 2 φορές. 

Κανένας λοιπόν δεν τις ενημέρωσε στην είσοδο, γιατί δεν υπήρχε υπάλληλος υποδοχής τουλάχιστον εκείνη την ώρα για την έξτρα χρέωση. Δεν υπήρχε επίσης καμία ανακοίνωση αντίστοιχη και δεν ενημερώθηκαν και από την δεύτερη υπάλληλο υποδοχής του Β ορόφου ότι υπάρχει κάποια ιδιαίτερη χρέωση.

Η μία κοπέλα παρήγγειλε μία ολόκληρη φάντα πορτοκαλάδα και η άλλη κοπέλα ένα εμφιαλωμένο νερό μεγάλο. Οταν ήρθε ο λογαριασμόςτους ενημέρωσαν ότι η είσοδος κοστίζει 15 ευρώ και έτσι για μία φάντα και ένα νερό πλήρωσαν 30 ευρώ σύνολο.

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία σήμερα με την υπάλληλο υποδοχής παραδέχτηκε ότι δεν έγινε ενημέρωση και γι αυτό ο λογαριασμός των 10 παιδιών που είχαν πάει πρώτοι μειώθηκε από τα 180 ευρώ στα 100. Βέβαια και τα 10 παιδιά είχαν πάρει μία ποικιλία και όχι κάτι που να δικαιολογεί τα 180 ευρώ του λογαριασμού.

Στην ερώτησή μας προς τους φοιτητές αν πήραν απόδειξη μας είπαν ότι δεν πήραν γιατί "είχε χαλάσει η ταμειακή" όπως τους είπαν από το μαγαζί.

Εξαιρετικά βολικό και αυτό βέβαια!

Σε μία αναζήτηση στο site του μαγαζιού βρήκαμε μόνο προσφορές Οκτωβρίου: 
kalikantzaros.net
 
Top