Άγρια κακοποίηση γουρουνιών σε χοιροστάσιο προκάλεσε αποστροφή για το χοιρινό (video)Προσοχή το βίντεο είναι πολύ σκληρό.

Αποτροπιασμό προκαλεί ένα βίντεο που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και αποτελεί προϊόν μυστικής έρευνας της οργάνωσης για την ευημερία των ζώων Mercy For Animals.

Στο βίντεο φαίνονται οι εργάτες της μιας φάρμας στην Οκλαχόμα να χτυπούν με μπουνιές, να κλωτσούν και να βασανίζουν μέχρι αηδίας τα ζώα, τα οποία συχνά είναι κλεισμένα σε μικροσκοπικά κλουβιά.

Μάλιστα σε ένα περιστατικό ένας εργαζόμενος πέταξε μια μπάλα μπόουλινγκ στο κεφάλι ενός ζώου.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο η εταιρεία Tyson Foods που προμηθεύει με κρέας τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Walmart, ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με το χοιροστάσιο.

Ο ιδιοκτήτης του εκτροφείου ανακοίνωσε πως απέλυσε τους εργάτες που εμφανίζονται στο βίντεο να βασανίζουν τα ζώα, ωστόσο η φιλοζωική οργάνωση Mercy For Animals επισημαίνει πως αυτό δεν αρκεί και ζητά να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Σημειώνεται πως οι προμηθευτές κρέατος της αλυσίδας Walmart περνούν πλέον εξονυχιστικούς ελέγχους για τις συνθήκες κράτησης των ζώων και αυτή είναι η τέταρτη μυστική αποστολή που διεξάγει η φιλοζωική οργάνωση μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Προηγούμενο βίντεο της οργάνωσης από μυστική αποστολή σε άλλη φάρμα έδειχνε εργαζόμενους να πετούν νεογέννητα γουρουνάκια στα κεφάλια γουρουνιών που ήταν κλεισμένα σε κλουβιά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: το video περιέχει πολύ σκληρές εικόνες
econews.gr
"

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης no new order είπε…
Δεν είδα το βίντεο αλλά από το άρθρο κ μόνο μια λέξη μου έρχετε μόνο ... ΓΙΑΤΙ??? Γιατί συμπεριφέρονται έτσι κάποιοι άνθρωποι?
Ο χρήστης Unknown είπε…
Γιατί αυτός είναι για πολλές γροθιές