Γράφει ο Γιώργος Στάμος Με τις πρόσφατες δραστηριότητες της Αλβανικής κοινότητας έχουν πέσει στην αντίληψη μου (αλλά και όλων των ανήσυχων...
Ξεκινάμε με τις επαφές της Αλβανικής κοινότητας με τους Τούρκους της Θράκης και φήμες ότι υπήρξε επαφή με το ΚΙΕΦ (δεν θα αποκαλύψουμε της πηγές μας) για ευνόητους λόγους. Έλαβε χώρα όμως η συνάντηση.
Γιατί άραγε;
Θα ήταν εύλογο να καταλάβουμε ότι είμαστε μπροστά στο ενδεχόμενο να χτίσουν οι Αλβανοί και η μειονότητα τους, ένα Αλβανικό κόμμα.
Από πού όμως προκύπτει αυτό ;
Από παράξενες δηλώσεις τους περί νομοθετικών ρυθμίσεων που αφορούν την Αλβανική γλώσσα στη δημόσια παιδεία ( δηλαδή στα ελληνικά σχολεία ) και όπως τόνισαν,στοχεύουν να γίνει υποχρεωτική.
Με λίγα λόγια τα παιδιά μας θα μάθουν Αλβανικά σε ένα σχολείο ελληνικό.
Το 2023 άλλο ένα σημαντικό γεγονός ήταν ότι σε σχολείο της Ραφήνας όπου λειτουργεί τα Σάββατα ως τμήμα διδασκαλίας της αλβανικής γλώσσας, παρουσίασαν βίντεο κλήση στα παιδιά με ομιλητή τον Marin Mema, του οποίου του έχει απαγορευτεί η είσοδος στην Ελλάδα ως προβοκάτορα και υμνητή του τσάμικου ζητήματος με εκπομπές περί μεγάλης Αλβανίας.
Επιπλέον, τα Αλβανικά βιβλία διδάσκουν το χάρτη της «Μεγάλης Αλβανίας», οπότε φαντάζεστε τι διδάσκουν στα παιδιά τους και τι μαθήματα θα γίνονται στα Αλβανικά σχολεία τα οποία δεν είναι ξεκάθαρο ποιος πληρώνει, μιας και το αλβανικό ΥΠΕΞ δεν στέλνει κονδύλια ούτε υπάρχει διακρατική συμφωνία.
Το Αλβανικό ΥΠΕΞ και ο ρόλος του εξυπηρετεί τον λεγόμενο «Τουρκικό άξονα» σπρώχνοντας συνέχεια την ιδέα της Αλβανικής μειονότητας μέσω διάσημων Αλβανών μέχρι και ανθυποκομμάτων της «Τουρκίας εσωτερικού», τύπου ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ,των οποίων οι υποψήφιοι τους αλβανικής καταγωγής κάνουν αγώνα πάνω σε αυτό μέσω πολλών δράσεων (φιέστες) από Γαλάτσι μέχρι Κρήτη και Θεσσαλονίκη, ενώ ταυτόχρονα μιλάνε για τσάμικο ζήτημα και ότι οι Αλβανοί είναι αφεντικά στην Ελλάδα.
Αλήθεια όμως; Έχετε σκεφτεί ότι ο «Τουρκικός άξονας» είναι ουσιαστικά η νέο-Οθωμανική Αυτοκρατορία, δηλαδή οι περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Θράκης, του Αιγαίου και της Κρήτης, κομμάτια δηλαδή που διεκδικούν (ή αμφισβητούν τα Ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα) τόσο ο Ερντογάν όσο και ο Ράμα, επιδιώκοντας το «γκριζάρισμα» τους.
Ήταν επίσης αρκετά γελοίο, ότι αναφέρθηκαν στην αφαίρεση της Ελληνικής υπηκοότητας του Γεωργίου Γκόρου, πρώην δημάρχου Χειμάρρας επί ΣΥΡΙΖΑ. Οι Αλβανοί στήριξαν τον
Γκόρο απέναντι στον Μπελερη, ενώ ταυτόχρονα είχαν στηρίζει την αφαίρεση της ελληνικής υπηκοότητας από αυτόν,διότι τους έδινε το πάτημα για πολιτική ιχνηλασία εντός ΣΥΡΙΖΑ ενώ αρκετοί από αυτούς σε κανάλια μέχρι και στο documento συνέχισαν την διαστρέβλωση.
Αρκετά σημαντικό είναι το πρόσφατα άρθρο τους περί ταυτότητας κάτι πραγματικά χυδαίο διότι μας βάζουν την ταμπέλα του Οθωμανού δηλαδή αναγκάζουμε τους άλλους να χάσουν την εθνική τους ταυτότητα, κάτι που δεν υπάρχει στους Αλβανούς, αλλά γιατί;
Για αρχή δεν έχουν κοινή θρησκεία ως λαός ούτε καν καταγωγή, διότι είναι μικτόι λαοί στην Αλβανία από Τούρκους, Έλληνες μέχρι Ρουμάνους η Βλάχους (Ρομά).
Πως λοιπόν τους στερήθηκε κάτι που δεν έχουν; Μην το βλέπουμε σαν γελοίο το όλο φαινόμενο διότι έτσι ξεκίνησαν και στην Τουρκία επί Κεμάλ και έφτασαν στον διωγμό των Ελλήνων με την δικαιολογία περί ταυτότητας αλλά το σχέδιο ήταν άλλο. Για να αλλοιώσεις μια ταυτότητα κυρίως εθνική σημαίνει ότι υπάρχει κατάκτηση.
Πώς λοιπόν, αφού ήρθαν μόνοι τους στην Ελλάδα εμείς τους αλλάξαμε ταυτότητα;
Η ταυτότητα τους άλλαξε ριζικά διότι αρκετοί ξέφυγαν από το καθεστώς Χότζα και την βάρβαρη πολιτική του. Δεν άλλαξε από τους Έλληνες ούτε ζητήσαμε σε Αλβανό να αλλάξει το επίθετο του,καθώς απαγορεύεται νομικά. Μόνο δικαστικά μπορείς να αλλάξεις επώνυμο στην Ελλάδα. Το αφήγημα αυτό, οι Αλβανοί προσπαθούν να το εργαλειοποιήσουν ούτως ώστε να φτάσει στα αυτιά της Ε.Ε για να δημιουργηθεί ένα ζήτημα αλβανικής μειονότητας, που στοχεύει σε πολιτικά δικαιώματα τύπου ΚΙΕΦ και ίσως δούμε μια σύμπραξη τους μελλοντικά ή και κοινή κάθοδο τους στις εκλογές...
Εδώ να τονίσουμε ότι βλέπουμε μια νέα μικρασιατική τραγωδία εντός Ελλάδος με ένα ΚΙΕΦ να ζητά αυτονομία της Θράκης, είναι όμως εφικτό;
Θα πει κανείς ότι δεν είναι, διότι έχουμε στρατό. Άλλος θα πει με αμφιβολία ότι είναι υπερβολική η γνώμη μου.
Γιατί αναφέρθηκα στην Μικρά Ασία?
Ο λόγος που το κάνω είναι επειδή έτσι ξεκίνησαν και οι Τούρκοι. Ένιωθαν δηλαδή καταπιεσμένοι από τους Έλληνες, οι οποίοι για 3 χιλιάδες χρόνια κατοικούσαν και όριζαν τις ζωές τους σε αυτήν την περιοχή !
Πώς καταπιέζεται κανείς σε κάτι που ιστορικά δεν του ανήκει;
Και όμως αυτά τα αισθήματα μίσους, καλλιέργησαν το κεμαλικό κράτος και όπως είδαμε τα κατάφεραν με μεγάλη επιτυχία και από εκεί διδάσκονται οι Αλβανοί του σήμερα και παίρνουν ιδέες ανθελληνικές τύπου «μεγάλη Αλβανία», «αλβανική μειονότητα», «κόμμα αλβανικό» και «αλβανικά σχολεία» νόμιμα με φορολογικό ελληνικό χρήμα.
Της τελευταίες ημέρες γίνεται μια προσπάθεια αναδείξης της ελληνικής κοινωνίας ως ένα τέρας, ενώ ξεχνάμε ότι οι Αλβανοί οι ίδιοι προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν εθνική ταυτότητα, ρίζες και μια πατρίδα. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχαν πατρίδα. Θα έλεγα ότι είναι ανόητο σε μια χώρα που νιώθεις τόσο καταπιεσμένος και δεν την νιώθεις σαν πατρίδα σου, να υπάρχει έστω ένας λόγος να ζητήσεις την υπηκοότητα ή να υπηρετήσεις στο στρατό της.
Γιατί να θέλεις σαν Αλβανός να γίνεις Έλληνας;
Συμφέρον ίσως; Ένα διαβατήριο για καλύτερη αναγνώριση; Τι ακριβώς;
Η Αλβανική κοινότητα παίζει ένα βρώμικο ρόλο υπέρ του αλβανικού ΥΠΕΞ δεκαετίες τώρα
με την πρόσφατη κοινή άσκηση της Αλβανίας με την Τουρκία και τα Σκόπια σε αλβανικό έδαφος. Έχουμε στο τραπέζι καθαρά μια στρατιωτική συνεργασία (εναντίων της Ελλάδος) εντός της Χερσονήσου του Αίμου (Βαλκάνια). Η άσκηση αφορούσε ανακατάληψη νήσων και εδάφους δηλαδή υπάρχει ένα (αναθεωρητικό) σχέδιο αποσταθεροποίησης και ανασχεδιασμός συνόρων. Θα ήταν στα θετικό το ελληνικό κράτος να μην απορρίπτει την ιδέα της ρήξης εφόσον προκληθεί.
Με το πέρασμα του 1991 βλέπουμε ακόμα και πολίτες ελληνικής καταγωγής όπως η κυρία Βαρδάμη, άλλοι ψευδο-βορειοηπειρώτες από την Πρεμετή, να δηλώνουν πλέον Αλβανοί και να συντάσσονται στην πλευρά η οποία μιλάει για αλβανική μειονότητα σε κόμματα όπως ΠΑΣΟΚ , ΣΥΡΙΖΑ , μερα25 και δεν γνωρίζουμε ακόμα εάν στην ΝΔ υπήρξαν τέτοια ραντεβού ( που δεν είναι απίθανο μιας και μιλάμε για τους μπλέ κομμουνιστές)
Πως όμως φτάσαμε ως εδώ ;
Φτάσαμε ως εδώ μιας και οι «αφέντες της Ελλάδας», την έκαναν εσκεμμένα όλα αυτά τα χρόνια, να φαίνεται (και να είναι) αδύναμη και ανίκανη να κρατήσει σταθερό χαρακτήρα σε κοινωνικό-πολιτικό επίπεδο. Οι Αλβανοί πήραν υπηκοότητα μέσω κομμάτων με μηδέν κριτήρια, αρπάζουν επιδόματα, κάνουν κουμάντο σε δουλειές και έχουν εκτοπίσει τον Έλληνα. Ότι κάνανε κάποτε οι Τούρκοι επί Κεμάλ Ατατούρκ και αντίστοιχα ο Χότζα στους Βορειοηπειρώτες. Να θυμηθούμε ότι ο Χότζα έλεγε ότι μπορεί οι Τσάμηδες να μην γεννήθηκαν στην Αλβανία, να μην έχουν αλβανική υπηκοότητα αλλά αφού είναι
μουσουλμάνοι μπορούν να γίνουν Αλβανοί πολίτες. Έτσι χτίζονται εχθρικές μειονότητες μέσα από ιστορίες βγαλμένες από καφενεία και όχι βιβλία.
Στο σήμερα, αν δείτε έχουμε έναν κοινωνικό εχθρό. Ακόμα και στα στατιστικά στοιχεία εγκλημάτων πλειοψηφία είναι κυρίως ελληνοποιήμενοι Αλβανοί με επώνυμο που καταλήγει σε “AJ” η “OU” , γεννημένοι στην Ελλάδα και εθνικότητες τύπου Ουκρανών ή Ρώσων. Παρατηρείται ένα φαινόμενο επίσης στις μικρότερες ηλικίες, οι οποίες ενώ γεννήθηκαν στην Ελλάδα, μιλάνε σπαστά ελληνικά καθώς στα σπίτια τους προωθείται η αλβανική παιδεία και το δόγμα του ο Έλληνας δεν είναι φίλος μας.
Νεαροί Αλβανοί δεν έχουν κολλητούς φίλους ελληνόπουλα, παρά μόνο συμπατριώτες τους και σε κάθε επίθεση σε βάρος Έλληνα κατά 80% βλέπουμε ότι οι δράστες είναι πάντοτε Αλβανοί.
Αν αυτό δεν είναι ένα νέο Οθωμανικό καθεστώς, τότε τι είναι ;; Πώς ονομάζεται;
Απολαμβάνουν στην Ελλάδα επιδόματα , δωρεάν φάρμακα, ΑΜΚΑ, δωρεάν ΜΜΜ και ακόμα και φοιτητική εστία και επιδόματα φοιτήσεις, ενώ δεν αγγίζουν ούτε μέσο όρο βαθμού.
Τι εννοώ;
Στους 100 Έλληνες στη ιατρική σχολή οι Αλβανοί δεν αγγίζουν ούτε τους 2 φοιτητές.
Πως εξηγείται αυτό αφού μιλάμε για το αφήγημα της ενσωμάτωσης;
Σε δημόσιο νοσοκομείο όπου η οδοντίατρος ήταν αλβανικής καταγωγής αλλά ελληνοποιήμενη, όχι μόνο δεν ήξερε να κάνει την δουλειά της, αλλά μάλιστα έδιωχνε και ασθενείς.
Η ερώτηση είναι πως είχε ελληνική υπηκοότητα αλλά παράλληλα δεν σπούδασε στην Ελλάδα;
Η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει τα αλβανικά πτυχία.
Δεύτερο περιστατικό με τις ελληνοποιήσεις εξπρές και τα εθνικά σύμβολα εντός του Ελληνικού στρατού, όπου πριν προβούν σε οποιαδήποτε πράξη, στέλνουν πρώτα μέιλ σε Αλβανούς δημοσιογράφους και πρώτα αναρτώνται στην Αλβανία και έπειτα μαθαίνουμε εμείς τι συνέβη. Διότι απλούστατα τα ελληνικά ΜΜΕ έχουν γραμμή να τα θάβουν...
Γιατί η νέα τους γενιά προσπαθεί να φέρει μια τέτοια κατάσταση; Ποιος ο λόγος;
Επιίλογος
Θα πρέπει να σταθούμε σοβαρά στο ζήτημα πατώντας στα πόδια μας ως εθνικιστές και όχι ως σκέτο Έλληνες πολίτες και να δούμε το πραγματικό πρόσωπο της κοινότητας και το σχέδιο τους. Θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο στην αλβανική κοινότητα ότι έχουν πατρίδα να γυρίσουν πίσω και αν δεν τους αρέσει η Ελλάδα υπάρχουν πολλές χώρες να πάνε να χτίσουν την ζωή τους.
Κανένας δεν τους κάλεσε στην Ελλάδα ποτέ (ούτε ο Σαμαράς). Το δόγμα «ανοίγω τα σύνορα χωρίς δημοψήφισμα η την συγκατάθεση του λαού» για εμάς θεωρείται άκυρο από νομικής πλευράς και κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει δημοψήφισμα για την ελληνική ιθαγένεια.
Να δηλώσει ο Ελληνικός λαός , ότι δεν συμφωνεί να χορηγείται σε ξένους η ιθαγένεια και τα προνόμια που συνοδεύονται, με μια εθνική καμπάνια και ένα εθνικό σποτ όπου θα εξηγεί της ανησυχίες και τα μελλοντικά φαινόμενα βίας και επέκτασης.
Θα πρέπει επίσης να καταστεί σαφές στον Ράμα, ότι υπάρχει η υπόθεση Κατσιφα στη μέση και να μην ξεχάσουμε ότι στην ΝΔ του Μπελέρη, η αλβανική κοινότητα έδειξε να φοβάται τον ελληνικό ξεσηκωμό ενώ παράλληλα ο Ράμα επιδίωκε απεγνωσμένα να ασκήσει βέτο στους Βορειοηπειρώτες είτε με απελάσεις είτε με μαζικές φυλακίσεις.
Και σε αυτήν τηνπερίπτωση, η ΝΔ έδειξε να κάνει πίσω και απλά να προσπαθεί να μην τραβήξει το σχοινί μέχρι τέλους.
Με κάποια άλλη κυβέρνηση θα είχαμε τελειώσει ήδη με το θέμα αυτό χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και χρονοτριβή. Με τα σημερινά χρεοκοπημένα (σε οικονομικό και ιδεολογικό επίπεδο) κόμματα, φοβάμαι ότι σύντομα θα δούμε στο ΚΙΕΦ Αλβανούς συμμετέχοντες η το αντίθετο σε κάποιο αλβανικό κόμμα θα μιλάνε για τουρκική Θράκη.
Θα πρέπει σε πραγματικό χρόνο να δούμε τους εχθρούς και τους φίλους μας. Είναι καιρός να σχεδιάσουμε μια ενιαία στρατηγική χωρίς φόβο και κορώνες διχασμού και είναι καιρός να ενωθούν οι πραγματικές Εθνικές Δυνάμεις για το καλό της Φυλής, του Έθνους και της πατρίδας.
COMMENTS