Ένας από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες στον τομέα της ανοσολογίας στον κόσμο προειδοποιεί ότι τα άτομα που έλαβαν εμβόλια mRNA COVID-19 θα μπορούσαν να πεθάνουν μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

Η προειδοποίηση προέρχεται από τη Δρ Dolores Cahill, η οποία έχει εμπειρία ενός τέταρτου αιώνα στη χρήση αντισωμάτων και πρωτεϊνών σε βιοϊατρικές εφαρμογές. Ως καθηγήτρια μεταφραστικής επιστήμης στο Ινστιτούτο Conway της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημιακού Κολλεγίου του Δουβλίνου, αυτή και η ερευνητική της ομάδα είναι γνωστές για το πρωτοποριακό έργο τους στην τεχνολογία συστοιχιών υψηλής απόδοσης και τη διάγνωση, την ιατρική και τη βιολογική έρευνα. Πριν από αυτό, εργαζόταν στο διάσημο Ινστιτούτο Μοριακής Γενετικής Max Planck στο Βερολίνο.

Ο Δρ Κέιχιλ είχε επιφυλάξεις σχετικά με τα εμβόλια από την αρχή, προειδοποιώντας ότι θα μπορούσαν να έχουν καταστροφικές επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία. Ενώ πολλοί άνθρωποι ανησυχούσαν για την πιθανότητα άγνωστων παρενεργειών μακροπρόθεσμα, οι ανησυχίες του Δρ. Cahill είναι πολύ πιο τρομακτικές. έχει προειδοποιήσει ότι τελικά θα σκοτώσουν όλους όσοι έχουν λάβει  έστω και μία δόση .

Αν και έκανε για πρώτη φορά την ανησυχητική προειδοποίηση το 2021, βίντεο που εξηγεί τη θεωρία της κυκλοφορούν πιο συχνά στο διαδίκτυο τελευταία, καθώς όλο και περισσότερα σημάδια δείχνουν ότι όσοι έχουν εμβολιαστεί αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα υγείας.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Δρ Κέιχιλ βρέθηκε να απομακρύνεται από τις κύριες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης λόγω της προειδοποίησης, όπως πολλοί άνθρωποι που εξέφρασαν επιφυλάξεις για τα τρυπήματα. Επιπλέον, ο βραβευμένος ερευνητής χαρακτηρίστηκε ως θεωρητικός συνωμοσίας από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, ο οποίος εργάστηκε υπερωρίες για να προστατεύσει τα συμφέροντα της Big Pharma στο απόγειο της πανδημίας και συνεχίζει να το κάνει.

Κορυφαίος ιολόγος προειδοποιεί για επικείμενη κατάρρευση

Άλλοι κορυφαίοι ειδικοί έχουν κάνει  παρόμοιες προειδοποιήσεις , με τον Δρ Geert Vanden Bossche, ιολόγο παγκόσμιας κλάσης, να προειδοποιεί ότι ένα «τεράστιο τσουνάμι» «θανάτου» και «χάους» θα πλήξει τον εμβολιασμένο πληθυσμό.

Είπε ότι θα μπορούσε να καταρρεύσει τα νοσοκομεία και να οδηγήσει σε οικονομικό, κοινωνικό και οικονομικό χάος.

Ο Bossche πιστεύει ότι το εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων θα οδηγήσει σε μια σειρά από ασθένειες και η αύξηση των διαγνώσεων καρκίνου που βλέπουμε τώρα θα δώσει τη θέση του σε μια πιο χρόνια φάση που τελειώνει με «μια υπεροξεία φάση, ένα τεράστιο, τεράστιο κύμα .»

Εξήγησε: «Αυτό που θέλω να καταλάβει το κοινό σας, αυτό που θα αντιμετωπίσουμε στην υπεροξεία κρίση του Covid που είναι επικείμενη, είναι ότι θα πρέπει να οικοδομήσουμε έναν εντελώς νέο κόσμο…»

Φαίνεται να μην έχει καμία αμφιβολία ότι αυτό είναι στα χαρτιά, δηλώνοντας: «Είναι πολύ περίεργο για μένα να κάνω τέτοιες δηλώσεις, αλλά δεν το κρύβω γιατί είμαι διακόσια τοις εκατό πεπεισμένος ότι θα συμβεί».

Το σενάριο που περιγράφει είναι το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα που μπορεί να φανταστεί κανείς από την παγκόσμια ώθηση για εμβόλια COVID-19 και αν συμβεί, είναι τρομακτικό να πιστεύουμε ότι οι αρχές σε όλο τον κόσμο θα μπορούσαν να θέσουν τους ανθρώπους σε τόσο μεγάλο κίνδυνο.

Ωστόσο, ο Bossche πιστεύει ότι η τεράστια παγκόσμια κλίμακα των ταχέως επιταχυνόμενων ασθενειών και θανάτων θα είναι απλώς πολύ μεγάλη για να καλυφθεί και οι υπεύθυνοι θα εκτεθούν.

«Ωστόσο, αν το κάνετε αυτό σε πολύ μεγάλη κλίμακα, όπως αυτό που συνέβη με αυτήν την εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού [Covid], η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια.

«Και όσοι διέπραξαν αυτά τα εγκλήματα που έλεγαν ψέματα στον λαό, που δεν φρόντισαν για την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων, θα τιμωρηθούν αυστηρά, αυστηρά…»

Πιστεύει ότι τελικά, ο κόσμος θα συνειδητοποιήσει ότι όλοι έχουν υποβληθεί σε ένα ευρύ πείραμα έρευνας κέρδους λειτουργιών με ανθρώπινα υποκείμενα.


«Αυτό θα είναι κάτι που θα αναφέρεται στην ιστορία για πολλές  πολλές επόμενες γενιές », πρόσθεσε.

 
Top