Ένας δικομματικός συνασπισμός στο Κογκρέσο ψήφισε με επιτυχία έναν νέο «Νόμο για την Ευαισθητοποίηση του Αντισημιτισμού» (Ψήφισμα 6090 του Σώματος) για τη δίωξη των Αμερικανών που διαφωνούν με τη γενοκτονία του Ισραήλ στη Γάζα.

Η νομοθεσία είναι τόσο σαρωτική που στοχεύει επίσης όποιον επικρίνει οτιδήποτε σχετίζεται με το Ισραήλ ή τον εβραϊκό λαό, παρόλο που πολλοί Εβραίοι που ζουν στο Ισραήλ αντιτίθενται επίσης στις γενοκτονικές ενέργειες του καθεστώτος Νετανιάχου.

"Το νομοσχέδιο έχει ένα πρόβλημα πέρα ​​από την παραβίαση της [Πρώτης Τροποποίησης]", έγραψε στο Twitter ο εκπρόσωπος Thomas Massie (R-Ky.) σε αντίθεση με τον νόμο περί αντισημιτισμού. "Ο ορισμός του αντισημιτισμού δεν εμφανίζεται πουθενά στο νομοσχέδιο!"

Ελέγξτε μόνοι σας το νομοσχέδιο για να δείτε τι μιλάει η Massie και θα αναγνωρίσετε την πολύ σοβαρή απειλή που δημιουργεί αυτή η νομοθεσία για την ελευθερία του λόγου.

Σε ένα tweet, η Massie έδωσε μια σύνδεση με τον νομικά υιοθετημένο ορισμό του αντισημιτισμού, ο οποίος είναι ευρύς και σαρωτικός. Ουσιαστικά, ο νόμος για την ευαισθητοποίηση του αντισημιτισμού, εάν περάσει και τα δύο σώματα του Κογκρέσου και υπογραφεί σε νόμο από τον Πρόεδρο Μπάιντεν, θα αποδομήσει την Πρώτη Τροποποίηση και θα μετατρέψει την Αμερική σε φασιστικό κράτος.

 (Σχετικό: Γνωρίζατε ότι ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ είναι ένας Σιωνιστής τύραννος που αυτή τη στιγμή συνθλίβει τα δικαιώματα της Πρώτης Τροποποίησης των φοιτητών και των καθηγητών;)

Η βουλευτής Marjorie Taylor Greene (R-Ga.) έγραψε επίσης tweet σχετικά με το νομοσχέδιο, δηλώνοντας ότι ενώ συμφωνεί ότι ο αντισημιτισμός "είναι λάθος", δεν θα ψηφίσει νόμο "που θα μπορούσε να καταδικάσει τους Χριστιανούς για αντισημιτισμό επειδή πίστευαν στο Ευαγγέλιο που λέει ότι ο Ιησούς ήταν παραδόθηκε στον Ηρώδη για να σταυρωθεί από τους Ιουδαίους».


Για να ειπωθεί η αλήθεια, ο νόμος περί αντισημιτισμού απειλεί να καταστήσει την ίδια την Αγία Γραφή παράνομη, καθώς κάποια από τη γλώσσα της μπορεί να ερμηνευθεί ως «αντισημιστική», όπως εξηγεί ο Greene, επειδή ασχολείται ξανά και ξανά με τη θεία τιμωρία του ασεβούς Ισραήλ και των Εβραίων. «Συναγωγή του Σατανά», που οι Σιωνιστές βρίσκουν προσβλητικό.


Η ανθρώπινη γνώση δέχεται επίθεση! Οι κυβερνήσεις και οι ισχυρές εταιρείες χρησιμοποιούν τη λογοκρισία για να εξαλείψουν τη βάση γνώσεων της ανθρωπότητας σχετικά με τη διατροφή, τα βότανα, την αυτοδυναμία, τη φυσική ανοσία, την παραγωγή τροφίμων, την ετοιμότητα και πολλά άλλα. Διατηρούμε την ανθρώπινη γνώση χρησιμοποιώντας τεχνολογία AI, ενώ χτίζουμε την υποδομή της ανθρώπινης ελευθερίας. Χρησιμοποιήστε την αποκεντρωμένη πλατφόρμα ελεύθερης ομιλίας που βασίζεται σε blockchain, χωρίς λογοκρισία στο Brighteon.io . Εξερευνήστε τα δωρεάν εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης με δυνατότητα λήψης στο Brighteon.AI . Υποστηρίξτε τις προσπάθειές μας για την οικοδόμηση της υποδομής της ανθρώπινης ελευθερίας, πραγματοποιώντας αγορές στο HealthRangerStore.com , με ελεγμένα στο εργαστήριο, πιστοποιημένα βιολογικά, μη ΓΤΟ τρόφιμα και διατροφικές λύσεις.

Ο βουλευτής Matt Gaetz (R-Fla.) είναι ένας άλλος που έγραψε στο Twitter την αντίθεσή του στο νομοσχέδιο, αποκαλώντας το "γελοίο νομοσχέδιο ρητορικής μίσους".

«Ο αντισημιτισμός είναι λάθος, αλλά αυτή η νομοθεσία είναι γραμμένη χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το Σύνταγμα, η κοινή λογική ή ακόμη και η κοινή κατανόηση της σημασίας των λέξεων», είπε ο Γκάετς. "Το ίδιο το Ευαγγέλιο θα πληρούσε τον ορισμό του αντισημιτισμού σύμφωνα με τους όρους αυτού του νομοσχεδίου!"

"Το νομοσχέδιο λέει ότι ο ορισμός του αντισημιτισμού περιλαμβάνει "σύγχρονα παραδείγματα αντισημιτισμού" που προσδιορίζονται από τη Διεθνή Συμμαχία Μνήμης του Ολοκαυτώματος (IHRA). Ένα από αυτά τα παραδείγματα περιλαμβάνει: "... ισχυρισμούς Εβραίων που σκότωσαν τον Ιησού ..." Η Βίβλος είναι ξεκάθαρη. Δεν υπάρχει μύθος ή διαμάχη επ' αυτού, δεν θα υποστηρίξω αυτό το νομοσχέδιο».

Ο Πρόεδρος της Βουλής Μάικ Τζόνσον (R-La.) συνεργάστηκε αντίστροφα με τους Σιωνιστές για να περάσει το νομοσχέδιο για τη ρητορική μίσους, δείχνοντας τα αληθινά του χρώματα ως πολιτικός του Σιωνιστή Πρώτης που εργάζεται για το Ισραήλ, όχι για τον αμερικανικό λαό.

«Το Κογκρέσο μας που ανήκει στην AIPAC κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να θέσει εκτός νόμου την κριτική των Εβραίων και του Ισραήλ για την υπεράσπιση της γενοκτονίας του εβραϊκού κράτους στη Γάζα», προειδοποίησε ο Chris Menahan της Information Liberation για το τι συμβαίνει.

"Αυτή ήταν μια ψηφοφορία για την κατάργηση της Πρώτης Τροποποίησης και την υπόσχεση πίστης στο Ισραήλ και πέρασε από το Κογκρέσο 320-91... Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ADL Τζόναθαν Γκρίνμπλατ καλεί επίσης να συντριβούν οι διαδηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης από την Εθνική Φρουρά. Οι Παλαιστίνιοι δεν είναι Δεν είναι οι μόνοι που ζουν υπό κατοχή».

 
Top