Η είδηση του θανάτου της 33χρονης Μαριάννας Γκοτσοπούλου, νηπιαγωγού και μητέρας ενός αγοριού 18 μηνών, έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη στην τοπική κοινωνία και στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας και της Δυτικής Αχαΐας. Η Μαριάννα Γκοτσοπούλου, η οποία είχε σπουδάσει νηπιαγωγός, είχε διοριστεί φέτος ως αναπληρώτρια στο νηπιαγωγείο στις Βελιτσές και ήταν γνωστή για την αγάπη της προς τα παιδιά και την αφοσίωσή της στο επάγγελμα της παιδαγωγού, όπως αναφέρει το tempo24.news.

Mητέρα ενός αγοριού 18 μηνών, έφυγε από τη ζωή μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας της λόγω μιας σπάνιας ασθένειας. Η Μαριάννα πάλεψε γενναία με την ασθένεια και νοσηλεύθηκε κατά την περίοδο του Πάσχα, δίνοντας την πιο δύσκολη μάχη της ζωής της. Στο πλευρό της βρισκόταν συνεχώς ο σύζυγός της, Ανδρέας, σμηναγός ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας, και η οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας και των τριών αδελφών της.

Η οικογένειά της θρηνεί τη δεύτερη μεγάλη απώλεια μέσα σε λίγους μήνες, καθώς τον Οκτώβριο του 2023 είχε φύγει από τη ζωή και ο πατέρας της, Παναγιώτης Γκοτσόπουλος, δάσκαλος και ψάλτης στην ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αρόη.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πάτρας εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, αποχαιρετώντας με θλίψη την Μαριάννα Γκοτσοπούλου και υπογραμμίζοντας την αφοσίωσή της στο επάγγελμά της. Η εξόδιος ακολουθία της θα γίνει σήμερα στη 1:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης στην Αρόη και η ταφή στο Β’ κοιμητήριο Λεύκας.

Η τοπική κοινωνία και η εκπαιδευτική κοινότητα πενθούν για την απώλεια της Μαριάννας, μιας γυναίκας που ξεχώριζε για την αγάπη της προς τα παιδιά και το επαγγελματικό της ήθος. Η Μαριάννα αφήνει πίσω τον σύζυγό της, τον γιο τους Ιωάννη, και την οικογένειά της, που βιώνει τον πόνο της απώλειάς της.

 
Top