Η Ευρώπη μπορεί να προετοιμάζει μια «πυρηνική ομπρέλα» που αποτελείται από τουλάχιστον 300 γαλλικούς βαλλιστικούς πυραύλους  για να αποτρέψει μια πιθανή ρωσική επίθεση.

Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν πρότεινε να τοποθετηθούν κεφαλές εκτόξευσης υποβρυχίων σε όλη την Ευρώπη ως μέσο οχύρωσης ολόκληρης της ηπείρου έναντι πιθανής ρωσικής επίθεσης. Η πρόταση του Μακρόν έρχεται αφού ένας Γερμανός υπουργός συμβούλεψε τόσο τη Γαλλία όσο και το Ηνωμένο Βασίλειο να οικοδομήσουν μια «πυρηνική ασπίδα» για να αποτρέψουν πιθανές ρωσικές επιθέσεις.

Σύμφωνα με τον Μακρόν, ήθελε να ανοίξει συζητήσεις για «πυραυλική άμυνα, όπλα μεγάλου βεληνεκούς και πυρηνικά όπλα» σε όλη την Ευρώπη. Ο Γάλλος πρόεδρος, ο οποίος έχει εκφράσει ειλικρινά για την ενίσχυση των συλλογικών αμυντικών δυνατοτήτων της ηπείρου έναντι πιθανών επιθέσεων από τη Ρωσία, είπε ότι η περιοχή χρειάζεται μια «αξιόπιστη ευρωπαϊκή άμυνα». (Σχετικά:  Steve Quayle: Push for III WWW, μέρος ενός «δοξασμένου Luciferian Globalist Plan» για την εξόντωση της ανθρωπότητας .)

Ο Μακρόν πρόσθεσε ότι η Γαλλία «είναι έτοιμη να συμβάλει περισσότερο στην άμυνα του ευρωπαϊκού εδάφους» ανεξάρτητα από την Αμερική. Πρόσφερε στη χώρα πάνω από 300 βαλλιστικούς πυραύλους και πυραύλους κρουζ στα αποθέματά της.

Σύμφωνα με το γαλλικό αμυντικό δόγμα, η χώρα μπορεί να χρησιμοποιήσει «πυρηνικά όπλα» όταν διακυβεύονται «ζωτικά συμφέροντα» της Γαλλίας, προσθέτοντας ότι υπάρχει μια «ευρωπαϊκή διάσταση σε αυτά τα ζωτικά συμφέροντα».

Το γαλλικό ναυτικό έχει αναπτύξει ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα βαλλιστικών πυραύλων που εκτοξεύονται από υποβρύχια άνω των πέντε δισεκατομμυρίων ευρώ (5,4 δισεκατομμύρια δολάρια), με αποκορύφωμα τον M51 SLBM. Κάθε M51 έχει μήκος σχεδόν 40 πόδια, τροφοδοτείται από πύραυλο τριών σταδίων και μπορεί να εκτοξεύσει έξι έως 10 θερμοπυρηνικές κεφαλές σε εκτιμώμενο βεληνεκές μεταξύ 8.000 και 10.000 χιλιομέτρων (4.970 έως 6.214 μίλια).

Η ανθρώπινη γνώση δέχεται επίθεση! Οι κυβερνήσεις και οι ισχυρές εταιρείες χρησιμοποιούν τη λογοκρισία για να εξαλείψουν τη βάση γνώσεων της ανθρωπότητας σχετικά με τη διατροφή, τα βότανα, την αυτοδυναμία, τη φυσική ανοσία, την παραγωγή τροφίμων, την ετοιμότητα και πολλά άλλα. Διατηρούμε την ανθρώπινη γνώση χρησιμοποιώντας τεχνολογία AI, ενώ χτίζουμε την υποδομή της ανθρώπινης ελευθερίας. Χρησιμοποιήστε την αποκεντρωμένη πλατφόρμα ελεύθερης ομιλίας που βασίζεται σε blockchain, χωρίς λογοκρισία στο Brighteon.io . Εξερευνήστε τα δωρεάν εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης με δυνατότητα λήψης στο Brighteon.AI . Υποστηρίξτε τις προσπάθειές μας για την οικοδόμηση της υποδομής της ανθρώπινης ελευθερίας, πραγματοποιώντας αγορές στο HealthRangerStore.com , με ελεγμένα στο εργαστήριο, πιστοποιημένα βιολογικά, μη ΓΤΟ τρόφιμα και διατροφικές λύσεις.

Εν τω μεταξύ, οι ευρωπαίοι ηγέτες εξέφρασαν ανησυχίες για το πιθανό αποτέλεσμα των επερχόμενων προεδρικών εκλογών στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Νοέμβριο, ειδικά από τη στιγμή που ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ – ο οποίος προηγείται επί του παρόντος στις δημοσκοπήσεις – δήλωσε την επιθυμία του να περιορίσει τις δαπάνες στρατιωτικής βοήθειας για την Ουκρανία και ακόμη και αποχώρηση των ΗΠΑ από τον Οργανισμό Βορειοατλαντικής Συνθήκης (ΝΑΤΟ). Νωρίτερα το 2024, ο Τραμπ είπε  ότι θα άφηνε τη Ρωσία να κάνει «ό,τι διάολο θέλει» στα μέλη του ΝΑΤΟ που δεν ξοδεύουν τουλάχιστον το 2% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος τους για την άμυνα.

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός υπουργός Οικονομικών Κρίστιαν Λίντνερ είπε ότι τα λόγια του Τραμπ είναι «ένα κάλεσμα για περαιτέρω επανεξέταση αυτού του στοιχείου της ευρωπαϊκής ασφάλειας κάτω από την ομπρέλα του ΝΑΤΟ».

Τόσο το Ηνωμένο Βασίλειο όσο και η Γαλλία είναι οι κύριες πυρηνικές δυνάμεις της Ευρώπης και έχουν ανεξάρτητο έλεγχο στα δικά τους σημαντικά οπλοστάσια όπλων. Ωστόσο, τα πυρηνικά αποθέματα της Ρωσίας εξακολουθούν να υπερβαίνουν κατά πολύ τη συλλογική ισχύ της Ευρώπης. Ακόμη και οι ΗΠΑ έχουν λιγότερα πυρηνικά σε σύγκριση με τη Ρωσία .

Η Ρωσία προειδοποιεί ότι η αποστολή δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία θα οδηγήσει σε επίθεση

Η Ρωσία επανέλαβε πρόσφατα τις προειδοποιήσεις της για πυρηνικό πόλεμο κατά της Δύσης .

Ο Ρώσος τηλεοπτικός παρουσιαστής και επικεφαλής του κρατικού ομίλου ΜΜΕ  Rossiya Segodnya Ντμίτρι Κισέλιοφ προειδοποίησε: «Εάν οι χώρες του ΝΑΤΟ αναπτύξουν τις δυνάμεις τους στην Ουκρανία για να επιφέρουν στρατηγική ήττα στη Ρωσία, τότε θα έρθει εκείνη η στιγμή για την οποία μίλησε [ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ] Πούτιν. "

Ο Kiselyov πρόσθεσε ότι εάν συμβεί αυτό, η Ρωσία θα στείλει τις ένοπλες δυνάμεις της «πετώντας παντού», συμπεριλαμβανομένων των πυραύλων Sarmat, Yars και Avangard. Προειδοποίησε επίσης ότι τα αμερικανικά κέντρα λήψης αποφάσεων και οι τοποθεσίες εκτόξευσης σε όλη την Ευρώπη βρίσκονται ήδη στο στόχαστρο της Ρωσίας.

Προειδοποίησε μάλιστα ότι η Γαλλία, ως πυρηνική δύναμη, πρέπει «να αφοπλιστεί σε μια στιγμή». Ο Kiselyov υποστήριξε επίσης ότι η Ρωσία θα στοχεύσει τα βρετανικά νησιά, τα οποία «θα πάνε κάτω από το νερό», περηφανεύοντας μάλιστα ότι η Ρωσία διαθέτει τεχνολογίες αρκετά ισχυρές για μια τόσο καταστροφική επίθεση.

Η Μόσχα ενημέρωσε πρόσφατα ότι τα πυρηνικά όπλα και οι εγκαταστάσεις του ΝΑΤΟ θα στοχοποιηθούν εάν αναπτυχθούν στην Πολωνία.



 
Top