Μετά το φιάσκο του Έβρου η κυβέρνηση επεξεργάζεται εποικισμό του Νέστου


Μετά το φιάσκο Μηταράκη στον Έβρο, από όπου έφυγε άρον άρον υπό τις σφοδρές αντιδράσεις των κατοίκων σε Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη, υπάρχει έντονη φημολογία ότι στα σχέδια της κυβέρνησης είναι και κάποιες άλλες εναλλακτικές.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουμε έρχεται ξανά στο προσκήνιο η περίπτωση ανατολικά του ποταμού Νέστου. Συγκεκριμένα, σκέφτονται να μεταφέρουν χιλιάδες λαθρομετανάστες στο Αγίασμα Νέστου, στην περιοχή που είναι γνωστή στους ντόπιους ως «Φωνή της Αμερικής». Περίπτωση η οποία είχε πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων και επί ΣΥΡΙΖΑ αλλά τελικά απορρίφθηκε τελευταία στιγμή, λόγω ακαταλληλότητας των εγκαταστάσεων.



Σήμερα – σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας – ο μπλε ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται εκ νέου τη συγκεκριμένη δομή. Ο λόγος είναι αφενός ότι απέτυχαν τα σχέδιά τους στον Έβρο, έχοντας χιλιάδες αποφασισμένους πολίτες απέναντί τους και αφετέρου ότι στην περιοχή του Νέστου πιστεύουν ότι οι αντιδράσεις θα είναι μειωμένες. 

Οι Έλληνες για την Πατρίδα βρέθηκαν στο πλευρό των κατοίκων σε Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη. Το ίδιο θα ισχύσει και για το Νέστο. Σε περίπτωση που προσπαθήσει η κυβέρνηση να μετατρέψει σε απέραντο χοτ σποτ τα χωριά του Νέστου, θα μας βρει απέναντι της. Η λύση δεν είναι να φτιαχτεί χοτ σποτ στον Έβρο ή τον Νέστο, αλλά το κλείσιμο των συνόρων με πραγματική φύλαξη και απέλαση όλων των λαθρομεταναστών. 

X.M.

ellhnes.net

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts