Κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ πρόκειται να κοστίσει –σε πρώτη φάση- στο ελληνικό κράτος (δηλαδή στον Έλληνα φορολογούμενο…), η νέα «Μόρια» που δημιουργείται στην περιοχή Καρά Τεπέ, σύμφωνα με έγγραφο που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια».

Αναλυτικά, σύμφωνα με δυο αποφάσεις του υπουργείου (Λαθρο) Μετανάστευσης που αναρτήθηκαν στο «Διαύγεια» δεσμεύονται τα παρακάτω ποσά:

– 142.051 ευρώ για την ενοικίαση γεωτεμαχίων για τη λειτουργία προσωρινής δομής φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών έως τις 31.12.2020.

– Επίσης δεσμεύονται άλλα 2.750.000 ευρώ (550.000 ευρώ το χρόνο) για τη μίσθωση των ίδιων γεωτεμαχίων στην περιοχή Καρά Τεπέ.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η νέα ευάερη, ευήλια και παραθαλάσσια «Μόρια» εκτείνεται και πέραν του οικοπέδου του πεδίου βολής, που είναι ιδιοκτησία του υπουργείου Εθνικής Αμύνης. Αυτό σημαίνει πως ενοικιάστηκαν κι άλλα οικόπεδα, το δε μέγεθος της όλης έκτασης, δείχνει ότι η νέα «Μόρια» θα είναι μεγαλύτερη από την παλιά!

Επιπλέον, θα είναι σε άμεση επαφή με κατοικημένες περιοχές και πολλές δεκάδες επιχειρήσεις, ενώ θα βρίσκεται πολύ κοντύτερα στην πόλη της Μυτιλήνης απ’ ότι ήταν η Μόρια!

Εύγε «εθνικόφρονες» για το νέο «κατόρθωμά» σας!

πηγη
 
Top