Η Google απαγορεύει τις διαφημίσεις σε σάιτς με «θεωρίες συνωμοσίας για τον κορωνοϊό»

Το περιεχόμενο που δεν επιτρέπεται να κερδίζει χρήματα από διαφημίσεις περιλαμβάνει θεωρίες συνωμοσίες που έχουν αφαιρεθεί, όπως η ιδέα ότι ο νέος κορωνοϊός δημιουργήθηκε σε ένα κινεζικό εργαστήριο ως βιολογικό όπλο, ότι δημιουργήθηκε από τον ιδρυτή της Microsoft, Bill Gates, ή ότι ο ιός είναι hoax, δήλωσε η Google
Η Google της Alphabet Inc. δήλωσε την Παρασκευή ότι θα απαγορεύσει σε ιστότοπους και εφαρμογές που χρησιμοποιούν την τεχνολογία διαφήμισης να προβάλλουν διαφημίσεις σε «επικίνδυνο περιεχόμενο» που αντιβαίνει στην επιστημονική συναίνεση κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Google αποκλείει ήδη διαφημίσεις με «επιβλαβές περιεχόμενο», όπως εναλλακτικές θεραπείες υγείας ή που προωθούν το κίνημα κατά του εμβολιασμού. Αποτρέπει επίσης την προβολή διαφημίσεων σε περιεχόμενο εκδότη που ενθαρρύνει αυτά τα θέματα.

Η νέα πολιτική της Google θα απαγορεύσει επίσης στους διαφημιζόμενους να δημιουργούν τις δικές τους διαφημίσεις που προωθούν «θεωρίες συνωμοσίας» για τον κορωνοϊό.

Η Google επιτρέπει μόνο σε ορισμένα ιδρύματα να προβάλλουν διαφημίσεις σχετικά με την πανδημία του ιού κορωνοϊού, συμπεριλαμβανομένων κυβερνητικών οργανισμών και παρόχων υγειονομικής περίθαλψης, για την αποτροπή δραστηριοτήτων, όπως η αύξηση των τιμών σε ιατρικά εφόδια.

πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts