Την ίδια ώρα που τα μπουκωμένα ΜΜΕ εμφανίζουν την Ελλάδα του Μητσοτάκη ως… «Ελβετία του Νότου», όπου όλα πάνε πρίμα και οι πολίτες ευημερούν, τα στοιχεία της Eurostat αποκαλύπτουν την αλήθεια!

Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνα που πραγματοποίησε η Eurostat το 2019, το 49% των Ελλήνων δήλωσε ότι δεν έχει το διαθέσιμο εισόδημα για να κάνει διακοπές ούτε μιας εβδομάδας.
Πρόκειται για τη δεύτερη χειρότερη κατάσταση των νοικοκυριών στην Ευρώπη, μετά τη Ρουμανία (54%), με το μέσο όρο των μη εχόντων στην Ε.Ε. να υπολογίζεται στο 29%!

Κι αν αυτά τα στοιχεία ίσχυαν για το 2019, φανταστείτε πόσο έχει μεγαλώσει το ποσοστό των μη προνομιούχων Ελλήνων το 2020, μετά από το καταστροφικό “lockdown”!

Κι ενώ τόσοι πολλοί Έλληνες αδυνατούν να πάνε έστω και μια βδομάδα διακοπές, πλουσιοπάροχα αμειβόμενα στελέχη του κρατικού μηχανισμού, όπως η γ.γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής, χρεώνει στον κοσμάκη 9ήμερες διακοπές στην Κω, με πρόσχημα ότι πάει για να… επιθεωρήσει τις φυλακές! Δε φτάνει που μας έχουν καταδικάσει στη δυστυχία, προκαλούν κι από πάνω!

 
Top