Ηλίας Κασιδιάρης - Αλήθειες και κρυμμένα μυστικά

Μετά από μια μεγάλη περίοδο σιωπής ο Ηλίας Κσιδιάρης μιλάει για όλους και για όλα σε μια μεγάλη ηχογραφημένη συνέντευξη στην Χρυσή Φλέσσα
"Ο Ελεύθερος Τύπος μπορεί να είναι είτε καλός είτε κακός, αλλά χωρίς ελευθερία, είναι απόλυτα βέβαιο ότι ο τύπος δεν μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο από κακός". 

Αλμπέρ Καμύ, Γάλλος συγγραφέας και φιλόσοφος. Τιμήθηκε με το Βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας το 1957. 

Πάνω σε αυτή την αρχή βασίστηκε και η συνάντηση της Χρυσής Φλέσσα με τον Επικεφαλής του κόμματος Ελληνες για την Πατρίδα κ. Ηλία Κασιδιάρη. Μία εφ`όλης της ύλης συνέντευξη που έλαβε χώρα στα γραφεία νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, την 14η Ιουλίου 2020. Σ`ένα φιλικό κλίμα συζητήθηκαν η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, η βιωσιμότητα της Ελλάδος, γεωπολιτική και συμμαχικές σχέσεις της χώρας μας, ο αποκλεισμός του κυρίου Κασιδιάρη απ`τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ΜΜΕ, τα μνημόνια, αιγιαλίτιδα ζώνη Τουρκίας - Ελλάδας, και η μετατροπή της Αγίας Σοφίας από μουσείο σε τζαμί. Ο κ. Κασιδιάρης απάντησε σε όλα με ευπρέπεια και κατέθεσε την εμπειρία του ως πρώην βουλευτής και νυν επικεφαλής κόμματος . Η συνέντευξη είναι ηχογραφημένη. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts