Ο Dr Rashid A Buttar σε χθεσινοβραδινή του έκτακτη εκπομπή live στο You Tube, καταγγέλει πως οι Δημοκρατικοί με εισηγητή τον Δημοκρατικό Robby Rush μέλος του Κογκρέσου και εκπροσώπο της πολιτείας του Illinois, καταθέτουν προς ψήφιση NOMOΣΧΕΔΙΟ προκειμένου να νομιμοποιηθεί η διεξαγωγή δοκιμών και συναφών δραστηριοτήτων σχετικά με τον covid-19 από κινητές μονάδες ακόμα και εντός των κατοικιών πολιτών υπόπτων για συμπτώματα του ιού (ακόμα και βήχα ή συνάχι), ώστε αυτοί να μεταφέρονται όπως καταγγέλει ο γιατρός σε απομόνωση απομακρυνόμενοι από την οικογένεια τους(ακόμα και μικρά παιδιά)!!!

Μπορεί όλα αυτά να μας φαίνονται πολύ μακρινά δεδομένου ότι συμβαίνουν στις ΗΠΑ, όμως στην πραγματικότητα είναι διαδικασίες που αν καθιερωθούν εκεί με μαθηματική ακρίβεια θα εξαπλωθούν σε όλο τον πλανήτη. Ο Dr Rashid A Buttar προτρέπει τους Αμερικανούς πολίτες να έρθουν σε επαφή με τους εκπροσώπους τους στο Κογκρέσο και στη Γερουσία και να δηλώσουν την αντίθεσή τους σε μια τέτοια πράξη, δεδομένου ότι καταπατώνται με την εφαρμογή της τα θεμελιώδη ατομικά δικαιώματα.

Πολύ σύντομα έκανα μια μικρή έρευνα για να δω περί τίνος πρόκειται και αυτά που βρήκα σας τα παραθέτω πιο κάτω με τα σχετικά λινκ.

H.R. 6666: Νόμος για Διεξαγωγή Τεστ για τον covid-19, Εντοπισμό και Προσέγγιση όλων (ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΗ)

«Να εξουσιοδοτηθεί ο Γραμματέας Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών να χορηγεί επιχορηγήσεις σε επιλέξιμες οντότητες για τη διεξαγωγή διαγνωστικών δοκιμών για το COVID-19, και συναφείς δραστηριότητες, όπως ανίχνευση επαφών, μέσω κινητών μονάδων υγείας και, εάν είναι απαραίτητο, σε κατοικίες ατόμων και για ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.»

Το στάδιο στο οποίο βρίσκεται αυτή η διαδικασία είναι το παρακάτω:

Αυτό το νομοσχέδιο βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της νομοθετικής διαδικασίας.

Εισήχθη στο Κογκρέσο την 1η Μαΐου 2020. Τυπικά θα εξεταστεί από την επιτροπή προτού στη συνέχεια αποσταλεί πιθανώς στο Σώμα ή τη Γερουσία στο σύνολό του.

Σύμφωνα με την ανάλυση που γίνεται στην εξής ιστοσελίδα:


η οποία αντλεί τις πληροφορίες όπως αναφέρει παρακάτω:

Το GovTrack συλλέγει αυτόματα νομοθετικές πληροφορίες από διάφορες κυβερνητικές και μη κυβερνητικές πηγές. Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες κυρίως από το Congress.gov, την επίσημη διαδικτυακή πύλη του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών. Το Congress.gov ενημερώνεται γενικά μία ημέρα μετά την εμφάνιση συμβάντων, και έτσι η νομοθετική δραστηριότητα που εμφανίζεται εδώ μπορεί να είναι μια μέρα πίσω. Δεδομένα μέσω του Congress project

τα δεδομένα μέχρι στιγμής είναι τα εξής:

Το H.R. 6666 είναι νομοσχέδιο στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ένα νομοσχέδιο πρέπει να ψηφιστεί τόσο από το Σώμα όσο και από τη Γερουσία με την ίδια μορφή και στη συνέχεια να υπογραφεί από τον Πρόεδρο για να γίνει νόμος.

2% πιθανότητα να θεσπιστεί σύμφωνα με το Skopos Labs https://www.skoposlabs.com/

Επίλογος: Όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει τη δική του έρευνα βάσει των παραπάνω διαδικτυακών διευθύνσεων.

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ

έρευνα-μετάφραση: Μάρη Λιώκη
πηγη

 
Top