Στην Γερμανία, η σκληρή αφέντρα του πτηνόμορφου δικτάτορα Κούλη Μητσοτάκη απαγόρευσε την Θεία Κοινωνία, με πρόσχημα την αποτροπή της μετάδοσης του κοροϊδοϊού. Στην Ελλάδα βέβαια είναι δύσκολη μια τέτοια απόφαση, καθώς θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και υπάρχει ο κίνδυνος να χαθούν πολύτιμα ψηφαλάκια για την Νουδούλα, σε περίπτωση που κάνει πρόωρες εκλογές τον Ιούλιο.

Γι’ αυτό, μέχρι που να ληφθεί η τελική απόφαση για το αν θα γίνουν πρόωρες εκλογές, δεν πρόκειται να υπάρξει καμμιά εξέλιξη στο θέμα της απαγόρευσης της Θείας Κοινωνίας.

Ωστόσο, αν δε γίνουν πρόωρες εκλογές, είναι σιγουρότατο πως θα επιβληθεί η απαγόρευση!

Μάλιστα, για να φτιάξει κλίμα η χούντα του αντίχριστου Μητσοτάκη, αμολάει «λαγούς» υπέρ της απαγόρευσης. Πρώτος εμφανίστηκε ο Μόσιαλος, ο οποίος είπε πως πρέπει οι πιστοί να μην κοινωνούν μέχρι που να βρεθεί… εμβόλιο.

Τώρα εμφανίστηκε και δεύτερος «λαγός», ο ευρωβουλευτής Κύρτσος, ο οποίος χαρακτήρισε «περιττό ρίσκο» την Θεία Κοινωνία και με… καλλιτεχνικό τρόπο προανήγγειλε την απαγόρευσή της, αν δεν καταργήσει η Εκκλησία της Ελλάδος. Ιδού η επίμαχη δήλωση:

«Θα μπορούσε η Εκκλησία της Ελλάδας να πάρει την πρωτοβουλία, γιατί μετά θα μπούμε στην επιβολή της άποψης της εκτελεστικής εξουσίας. Πρέπει να βρούμε τρόπο να ενώσουμε δυνάμεις. Δεν είναι απλό να ληφθεί μια τέτοια απόφαση, αλλά τίποτα δεν είναι απλό, ο κορωνοϊός είναι στη ζωή μας. Εγώ δεν θα πήγαινα με τίποτα να μεταλάβω. Αυτοί που το κάνουν αναλαμβάνουν περιττό ρίσκο. Η Εκκλησία πρέπει να προστατεύσει τους πιστούς της».

Καταλάβατε τώρα τι αντίχριστοι είναι οι «εθνικόφρονες»;

πηγη
 
Top