Γκέιτς: “Φθινόπωρο του 2021 θα βγείτε”. Και μάλιστα έξοδος από το σπίτι με εμβόλιο. Γιατί όπως τονίζει, τότε θα επανέλθει η κανονικότητα από τον Covid-19!

Γκέιτς: “Φθινόπωρο του 2021 θα βγείτε”.. Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί ο Μπιλ Γκέιτς με τα όσα δήλωσε κι έχουν να κάνουν με τη λήξη της καραντίνας και την επόμενη μέρα στη ζωή όλων μας. Ο δεύτερος πλουσιότερος στον πλανήτη άνθρωπος και άρα ένας από αυτούς που ορίζουν τις τύχες και κανονίζουν το μέλλον, φαίνεται να έχει βρει τον τρόπο να μας  καθηλώσει. Και όχι μόνο. Να μας ελέγχει σε υπερθετικό βαθμό. Τόνισε λοιπόν ότι η έξοδός μας θα γίνει το φθινόπωρο του 2021 γιατί τότε θα είμαστε ασφαλείς.

Ασφαλείς από τι; Μα από τον κακό μας δαίμονα, το νέο μας βάσανο που λέγεται κορονοϊός. Ο ιδιοκτήτης λοιπόν της Microsoft, που του αρέσει να πειραματίζεται με τους ανθρώπους και τις ψυχές τους και μας ετοιμάζει το τσιπάκι για να μας το καρφώσει στο κορμί μας, τώρα βγαίνει και μας λέει (σ.σ. όχι ότι δεν το έχουμε καταλάβει ή ότι δεν το γνωρίζουμε ότι μας πουλάει σανό) τι;

Ότι το φθινόπωρο του 2021 θα είμαστε ασφαλείς απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού, που έχει προκαλέσει δεκάδες χιλιάδες θανάτους ανά τον κόσμο!

 
Top