Ο καρδινάλιος της Σρι Λάνκα, Αρχιεπίσκοπος του Κολόμπο, ο Malcom Ranjith τάσσεται υπέρ της διπλωματικής συνωμοσίας. Είναι πεπεισμένος ότι o Covid-19 είναι ένας ιός που ”δημιουργήθηκε στο εργαστήριο από ένα πλούσιο και ισχυρό έθνος» και όχι ένας ιός που μεταδόθηκε από επαφή ζώων-ανθρώπων. Ζητάει από τα Ηνωμένα Έθνη ν’ ανοίξουν έρευνα και να φέρουν τους “δράστες σε δίκη για γενοκτονία”.

Ο Καρδινάλιος Ranjith είναι προσωπικά πεπεισμένος ότι ο κορωνοϊός είναι καρπός “των πειραμάτων ενός πλούσιου και ισχυρού έθνους. Ορισμένοι ιοί για τους οποίους μιλάμε αυτές τις μέρες είναι παράγωγα αδίστακτων δοκιμών. Πρέπει ν’ απαγορευτεί αυτό το είδος πειραματισμού που οδηγεί σ΄ απώλεια της ζωής και προκαλεί πόνο και θλίψη σε όλη την ανθρωπότητα ».

Στη Σρι Κάνκα αυτή τη στιγμή έχουν επιβεβαιωθεί μόνο 28 κρούσματα, τα περισσότερες οφείλονται από τουρίστες από την Ιταλία. Οι δηλώσεις του καρδινάλου προκάλεσαν αμέσως μια μεγάλη συζήτηση. «Αυτά τα είδη έρευνας δεν διεξάγονται από ανθρώπους σε φτωχές χώρες αλλά σε εργαστήρια πλούσιων χωρών. Η παραγωγή αυτών των ιών είναι ένα πολύ σοβαρό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Ζητώ από τον Κύριο να ν’ αποκαλύψει ποιος ενέσπειρε αυτό το δηλητήριο. Νομίζω ότι τα Ηνωμένα Έθνη πρέπει να αναλάβουν δράση για να εξηγήσουν πώς προέκυψε όλο αυτό το γεγονός και να τιμωρήσουν τους υπεύθυνους. Οι πειραματισμοί αυτοί πρέπει να απαγορευθούν. “ilmessaggero 18.3.20

Αναφέρεται πως ο συγκεκριμένος ιός παρήχθηκε σ’ εργαστήριο βιολογικού πολέμου των ΗΠΑ. Ο ιός covid19 είναι πατενταρισμένος, αυτό σημαίνει ότι είναι κατασκευασμένος από άνθρωπο. 3 επιστήμονες ονομάζονται ως εφευρέτες του, κατοχυρώθηκαν τα δικαιώματα επινόησής του στις 26 Νοεμβρίου 2018.
ΠΗΓΗ
 
Top