Αν δεν ανακοπεί η προώθηση της εμπροσθοφυλακής του Ερντογάν, το 2020 και το 2021 θα έχουμε 2 εκατομμύρια αφίξεις.
Όταν ο «ανθρωπισμός» χρησιμοποιείται ως όπλο εναντίον ενός λαού, όταν αποτελεί απειλή για την ασφάλεια ενός έθνους, ενός κράτους, τότε η απάντηση είναι η αποτρεπτική θέα των όπλων. Τόσο οι Γερμανοί, όσο και ο Ταγίπ Ερντογάν αποδεδειγμένα παίζουν παιχνίδια σε βάρος της εθνικής ασφάλειας και των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων. Το Βερολίνο προσφέροντας χρήματα θέλει να ριζώσουν στα εδάφη μας εκατομμύρια μετανάστες. Επιδιώκει την πλήρη αλλοίωση του πληθυσμού μας προκειμένου να αποφύγει την άφιξη μεταναστών στη Βόρεια Ευρώπη. Έτσι βοηθάει και την Άγκυρα στα σχέδιά της.

Από την άλλη πλευρά, ο Ταγίπ Ερντογάν θέλει να ρευστοποιήσει τα σύνορά μας και τη συνοχή μας. Επέλεξε αυτή την ώρα να στείλει χιλιάδες, τόσο στον Έβρο όσο και στα νησιά, προκειμένου να μετατοπίσει τις εντυπώσεις που υπάρχουν στην Τουρκία και σε ολόκληρο τον κόσμο για τη συντριβή του στο Ιντλίμπ. Για την ταπεινωτική ήττα που υφίσταται από Σύριους και Ρώσους. Αντί να κηρύξει ολοκληρωτικό πόλεμο κατά της Συρίας (φοβούμενος ήττα και πτώση από το θρόνο του) διαλέγει να δημιουργήσει τριβές μεταξύ Αθήνας και Βερολίνου και εντυπώσεις για την αντιμετώπιση των προσφύγων στα σύνορά μας. Έχω προειδοποιήσει σε εκατοντάδες ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές μου ότι δεν μπορούμε να αποφύγουμε τη θέα ή τη χρήση όπλων προκειμένου να αναχαιτίσουμε την εμπροσθοφυλακή του Ερντογάν.

Εκατοντάδες νέοι με σακίδια και κινητά τηλέφωνα, καλοντυμένοι και πλυμένοι, χωρίς ίχνος ταλαιπωρίας επάνω τους κινήθηκαν προς τα σύνορά μας με πούλμαν, συνοδευόμενοι από τηλεοπτικά συνεργεία και από συνεχείς μεταδόσεις των τουρκικών ΜΜΕ. Είμαστε υποχρεωμένοι, προκειμένου να διασφαλίσουμε  την  κοινωνία μας από ένα ανεπανάληπτο χάος, να τους αντιμετωπίσουμε ως δυνάμεις εισβολής και όχι ως πολεμικούς ή οικονομικούς μετανάστες. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τη θέα των όπλων, με τη χρήση βίας και αν χρειαστεί με τη χρησιμοποίηση των όπλων. Ο Έβρος είναι ένα κομμάτι των συνόρων που αυτή τη στιγμή δέχεται την πίεση. Στα παράλια της Τουρκίας υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες έτοιμοι να φύγουν για τα ακριτικά νησιά.

Επί Σαμαρά το λιμενικό στάθμευε στη νοητή γραμμή των θαλασσίων συνόρων μεταξύ Τουρκίας και νήσων. Μόλις τα ραντάρ εντόπιζαν πλεούμενα έριχνε προειδοποιητικές φωτοβολίδες. Ακολουθούσαν τροχιοδεικτικές βολές σε ασφαλή χώρο δίπλα στις βάρκες. Αν αυτές δεν ανέκοπταν την πορεία τους, τότε το λιμενικό έριχνε 100 μέτρα μπροστά του. Αν πάλι δεν ανέκοπταν πορεία τότε οι άνδρες του λιμενικού χτυπούσαν τις μηχανές των πλαστικών λεμβών και καλούσαν τις τουρκικές αρχές – ακταιωρούς της περιοχής να σπεύσουν γιατί αλλιώς θα έπρεπε τα ελληνικά σκάφη να επιχειρήσουν διάσωση σε τουρκικά νερά. Οι Τούρκοι έτρεχαν και έτσι δεν είχαμε αφίξεις στα νησιά.


Εάν ο Μητσοτάκης επιτρέψει την άφιξη αυτών που περιμένουν, το 2020 και το 2021 θα περάσουν στην Ελλάδα τουλάχιστον 2 εκατομμύρια και θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την επανάσταση με εκατομμύρια μουσουλμάνους – άτακτους σε όλες τις περιοχές. Πέραν αυτού, είναι βέβαιο ότι αυτή την ώρα, οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας, προωθούν τάγματα εφόδου στην Ελλάδα. Ας τα λάβει υπόψη του όλα αυτά ο Συνταγματικά υπεύθυνος πρωθυπουργός.
πηγη
 
Top