Επιτέλους μπαίνει στην μάχη κατά των ορδών των λαθρομεταναστών και το ΠΝ,που με στρατηγικό σχέδιο που έχουν εκπονήσει οι Τούρκοι,έχουν βαλθεί να καταλάβουν τα νησιά μας χωρίς να πέσει σφαίρα.
Χρειάστηκε η πολιορκία του Έβρου από Ποινικούς που βγήκαν από τις φυλακές της Τουρκίας και απειλούν να χτυπήσουν τους Έλληνες συνοριοφύλακες μαχαίρια αν δεν τους αφήσουν να μπούν στην Ελλάδα.

Χρειάστηκε η έφοδος 10.000 δήθεν ταλαίπωρων λαθρομεταναστών που ανεμίζουν τις Πακιστανικές σημαίες (αδερφικό κράτος με τους Τούρκους) για να ξυπνήσουμε.
Όταν σε μια μόνο ημέρα μας ήρθαν 600 λαθρομετανάστες στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου με την υπεύθυνη του ΟΗΕ να τους υποδέχεται στο λιμάνι και να προπηλακίζεται από τους νησιώτες που έχουν αγανακτήσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες το πάθημα του 2014 όταν ο τότε πρωθυπουργός έδωσε στον τότε Α/ΓΕΕΘΑ και έβγαλαν 5 κ/φ που συνέδραμαν το Λιμενικό στην αποτροπή.
Το Πολεμικό ναυτικό έλαβε εντολή και βγάζει τις επόμενες ώρες τουλάχιστον 4ΤΠΚ για να συνδράμουν το έργο της αποτροπής του λιμενικού στο Βόρειο Αιγαίο που έχει βγάλει όλα τα σκάφη του έξω.

Τα πανίσχυρα και ταχύτατα πολεμικά Σκάφη, οι ΤΠΚ  του ΠΝ εκτέλεσαν  Άσκηση ταχέως & άμεσης αντίδραση σε ολόκληρο το Αιγαίο με την Μέγιστη δυνατή επιχειρησιακή και μαχητική ετοιμότητα!


Εν αναμονή και της  ανακοίνωσης των Αποφάσεων του ΚΥΣΕΑ
 
Top