Ανοίγουν λάκκους για να θάψουν όλη την παραγωγή μας-10 δις ευρώ η υπογραφή τιμωρίας πρός Ρωσία!


Το ερώτημα που τίθεται πλέον από το μέσο πολίτη αυτής της χώρας είναι ποια χωματερή θα πρέπει να ανοίξει πρώτα. Αυτή που θα θάψει τους κόπους των αγροτών, ή κάποια άλλη χωματερή που να χωρέσει μια κυβέρνηση που έχει σαπίσει, έχει βρωμίσει και καθίσταται επικίνδυνη πλέον για το λαό και το έθνος.

Ο ανύπαρκτος θίασος που έχει αποκλειστικά περιορισμένη ευθύνη να περνάει, από τη Βουλή τα νομοσχέδια που φτιάχνει η τρόικα, δεν έχει κατανοήσει πιθανότατα την κρισιμότητα της κατάστασης…

Μετράει ακόμα νταλίκες που επιστρέφουν και με πρακτικές Μαυρογιαλούρων τάζει αποζημιώσεις που δεν τις έχει, ενώ θα έπρεπε να έχει εκτιμήσει το συνολικό κόστος που συνεπάγεται η διάρρηξη των σχέσεων με την Ρωσία σε όλους τους ζωτικούς τομείς της οικονομίας.

Η απόλυτη ταύτιση της κυβέρνησης με το εμπάργκο που επέβαλαν στην Ρωσία αμερικανοί και ευρωπαίοι θα στοιχίσει στον ελληνικό λαό το αστρονομικό ποσό των δέκα δισεκατομμυρίων ευρώ αν προστεθούν όλοι οι παράμετροι του προβλήματος.

Σε αυτό δεν υπολογίζεται το κόστος από την ανάδειξη της Τουρκίας σε γεωπολιτική και οικονομική μεγάλη δύναμη στην περιοχή της Μεσογείου.
Ο ραγιαδισμός της κυβέρνησης απέναντι στην τρόικα τίναξε στον αέρα, αγώνα δεκαετιών για την οικοδόμηση των ελληνορωσικών σχέσεων, οι οποίες στη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από τον Κ. Καραμανλή έφτασαν στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και ο τότε πρωθυπουργός ήταν έτοιμος να υπογράψει συμφωνίες μαμούθ για ενεργειακά και εξοπλιστικά καθώς και συνεργασία σε βιομηχανικό επίπεδο.

Στην περίπτωση που είχαν υπογραφεί οι συμφωνίες αυτές, η Ελλάδα δεν επρόκειτο ποτέ να χρεοκοπήσει και θα έλυνε για πάντα το οικονομικό της πρόβλημα.
Βέβαια οι αμερικανοί και οι ντόπιοι υποτακτικοί τους έφτασαν σε σημείο να οργανώσουν δύο απόπειρες δολοφονίας του Κ. Καραμανλή καθώς και την ανατροπή του για να μην προχωρήσουν οι υπογραφές των συμφωνιών με την Μόσχα.

Στη συνέχεια μας φόρτωσαν τον Γιωργάκη που έριξε τη χώρα στις δαγκάνες της τρόικας και του ΔΝΤ και στη συνέχεια η κατεχόμενη χώρα πορεύεται χωρίς ίχνος εθνικής ανεξαρτησίας και αξιοπρέπειας και μετατρέπεται με ταχύτατους ρυθμούς σε μια χρεοκοπημένη μπανανία. Γιαυτό κανείς δεν περίμενε να αντιδράσει η σημερινή κυβέρνηση στις αποφάσεις για το εμπάργκο κατά των ρώσων.

Όταν δεν είναι σε θέση να αποφασίσει σε πόσες δόσεις θα πληρώσουν οι ταλαίπωροι φορολογούμενοι τις οφειλές τους, πώς να μπορέσει να προβάλει αντιστάσεις στην τρόικα που αποφασίζει για την εσωτερική και την εξωτερική πολιτική, της χώρας

Το έγκλημα που συντελέστηκε με την Ρωσία δείχνει τον κατήφορο που έχει πάρει ο επικίνδυνος κυβερνητικός συνασπισμός.
Το ζήτημα πλέον είναι να αλλάξει το γρηγορότερο κυβέρνηση πριν μας βρουν μεγάλες εθνικές συμφορές που έρχονται πάντα σε περιόδους που έχουν το πάνω χέρι οι εθνικοί μειοδότες.

Ενώ κατά τον Βενιζέλο δεν θα είχαμε επιπτώσεις
πηγη
Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts