Στήνεται σκηνικό Κρίσης ; ...Με εννέα (9) μαχητικά και σήμερα οι Τούρκοι σε Βόρειο & Κεντρικό Αιγαίο !

Ένας σχηματισμός απο  εννέα (9) Τούρκικα μαχητικά εκ των οποίων τα δύο οπλισμένα προχώρησαν σε Παραβιάσεις και Παραβάσεις του FIR Αθηνών στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο  !
Τα πράγματα δεν πάνε καλά στη περιοχή και οι εντάσεις δεν θα είναι  αναμενόμενες ....
Ακόμη και οι δηλώσεις για έρευνες για  την ανεύρεση της σορού του Τούρκου Πιλότου νότια της Χίου που ''καταρρίφθηκε'' από Ελληνικά μαχητικά σύμφωνα πάντα με ισχυρισμούς των Τούρκων πριν από χρόνια, δεν ειναι τυχαίες !

Το να θυμήθηκαν οι Τούρκοι τον πιλότο τους τώρα ,ενώ  το μαχητικό τους είναι στα 400 μέτρα βάθος  και τα πρωτοσέλιδα του Τούρκικου τύπου ,εφημερίδα VATAN και οι αναφορές της ΖΑΜΑΝ με παραινέσεις προς την Τούρκικη ηγεσία για ανέυρεση της σορού από τους συγγενείς του Τούρκου Πιλότου...παραείναι ''χοντρά'' για να μην είναι στημένα !

''Τούρκοι Κομάντος σε άσκηση αποβάσεως ''

Η Τουρκία θα τα παίξει όλα για όλα όχι βέβαια για τον νεκρό  πιλότο, αλλά για τα πετρέλαια της Περιοχής ...Προσοχή αν παίξουμε το χαρτί  του κατευνασμού και της ηττοπάθειας  είμαστε χαμένοι από χέρι!

Οι Τούρκοι καταλαβαίνουν μόνο μια γλώσσα και την ξέρουμε καλά αιώνες τώρα !

Αν επικρατήσει η λογική και δήθεν η καλή μας ζωή '''βλέπε Κύπρος ''' Δεν μας θα υπολογίζει πλέον κανείς,ούτε καιν οι Τσάμηδες ,γιατί οι Σκοπιανοί μας έχουν γραμμένους κανονικά !

Σε μια κρίση αλήθειας ο ΥΦΕΘΑ Δαβάκης  είπε την αλήθεια μη μπορώντας να κρύψει την ανησυχία του  για την υπερσυγκέντρωση Τουρκικών Δυνάμεων στον Έβρο ,μόνο που εκεί είναι χαμένοι απο χέρι εκτός και αν λειτουργήσει και εκεί η'' 5η φάλαγγα ''!

Η Δύναμη μας είναι στο λαό και όχι στους ηγέτες της πολιτικής ,που εδώ και για πάνω από σαράντα χρόνια ακολουθούν την ίδια πολιτική που απλά στα Εθνικά μας Θέματα μαζεύουμε σφαλιάρες ,εκεί που θα μπορούσαμε και ρίξουμε και γονατιές ( βλέπε Ίμια) !


Εξηγούμαστε λοιπόν ....Πουθενά στον κόσμο δεν γίνεται αυτό που γίνεται στην Ελλάδα στα θαλάσσια και εναέρια σύνορά της ..

Δεν είναι δυνατόν να έχουμε τους καλύτερους πιλότους  στον κόσμο και να καθόμαστε σούζα στα Μεμέτια  και επειδή μπορεί κάποιος ηλίθιος να το πάρει στραβά εξηγούμαστε:

Δεν είμαστε πολεμοχαρείς αλλά είμαστε πολεμιστές !

Για τα την Ιστορία δείτε και καταγράψτε τα χάλια μας ... Να σημειώσουμε δε και κάτι άλλο , δεν γίνονται πλέον εμπλοκές Τούρκικων και Ελληνικών Μaχητικών απο το 2006  γιατί; οι Τούρκοι κάθονται κότες ή έχουμε εντολή να μην κάνουμε  τίποτε άλλο πια εκτός από το να τα  καταγράφουμε ;

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ   :     1 (9 Α/Φ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ :     -

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ     :      9

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ      :      2

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ     :      2

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ    :     1

ΕΜΠΛΟΚΕΣ       :      -

ΠΕΡΙΟΧΗ           :  ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ KENTΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
veteranos.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts